21. března 2016 • 13:06

Na nejlepší hráče ligy v březnu kandidují Ďuriš, Krejčí a Zavadil

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepším fotbalistou první ligy za měsíc březen se stane buď plzeňský kanonýr Michal Ďuriš, sparťanský záložník Ladislav Krejčí, nebo brněnský lídr Pavel Zavadil. Mezi trenéry na cenu v anketě Ligové fotbalové asociace kandidují plzeňský Karel Krejčí, sparťan Zdeněk Ščasný a mladoboleslavský Karel Jarolím.



Ďuriš se v úvodu jara střelecky trápil, ale v březnu se trefil ve všech třech kolech. Slovenský reprezentant si připsal čtyři branky a v posledních dvou utkáních rozhodl o výhrách 2:0 nad Bohemians 1905 a 1:0 v Liberci. Bilanci mohl mít ještě lepší, kdyby s Příbramí proměnil penaltu.

Liberec - Plzeň: Ďuriš se vyhnul ofsajdové pasti a Plzeň vede 1:0
Video se připravuje ...

Plzeň - Příbram: Zápotočný podrazil Ďuriše a sám faulovaný penaltu zahodil
Video se připravuje ...

Reprezentační záložník Krejčí patří k nejlepším hráčům Sparty v úvodu jara. V březnu sice v lize neskóroval, ale v nedělním ligovém derby se Slavií si připsal asistenci.

Krejčí se ve Spartě zvedá. Podívejte se, jakou má formu
Video se připravuje ...

Záložník Zavadil v 37 letech táhne Brno. Zbrojovku dovedl ve třech březnových kolech k šesti bodům a dobře zahraným přímým kopem nasměroval svůj tým k výhře 2:0 nad Zlínem.

Brno - Zlín: Zavadil prostřelil Holého chytrým přímým kopem - 1:0
Video se připravuje ...

Plzeňský kouč a reprezentační asistent Krejčí dovedl Plzeň v březnu ke třem výhrám a Viktoria navíc ani jednou neinkasovala. Všechna tři kola v tomto měsíci vedle Západočechů vyhrála už jen Sparta, za niž kandiduje trenér Ščasný. Letenští neztrácejí body v soutěži, přestože zároveň bojují v Evropské lize, kde dokráčeli už do čtvrtfinále. Třetím uchazečem o cenu mezi kouči je Jarolím, který s Mladou Boleslaví získal v březnu sedm bodů.

Hlasovat pro své favority můžete zde »

Všechna VIDEA a články o Synot lize najdete zde »

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud