2. dubna 2016 • 20:41

Rada zařídil výhru pro Jarolíma: Budu si teď myslet, že je dobrý hráč

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byla to poslední šance utkání. Rozhodčí Jan Jílek nařídil už v nastaveném čase přímý volný kop pro Mladou Boleslav. Bylo to těsně za vápnem. Zeď před gólmanem Alešem Hruškou vyrostla tak široká, že nemohl nic vidět. A Jakub Rada pak trefil bránu naprosto přesně. Krásným gólem zařídil Boleslavi výhru 3:2.



„Musím se na to ještě podívat, přes zeď jsem pořádně neviděl, kam to zapadlo. Jenom jsem viděl, jak se rozvinula síť. Byl to krásný pocit,“ culil se po utkání střelec Rada.

Na boleslavského trenéra Karla Jarolíma pak na tiskové konferenci přilétla otázka, zda ho v tu chvíli nesvrběly nohy. V dobách své hráčské kariéry platil za hráče s výbornou kopací technikou. „Byla to ideální vzdálenost,“ smál se Jarolím.

„Dobří hráči jsou schopní zápas z takových situací rozhodnout. Jakubovi se to povedlo, tak si budu myslet, že je dobrý hráč,“ dodal spokojený kouč hostí. „Byl jsem s ním spokojený, i když začátek mu taky úplně nevyšel, postupem času se do toho dostal, druhý poločas byl lepší, navíc to korunoval vítěznou brankou,“ prohlásil Jarolím ještě na adresu Rady.

Příbram - Mladá Boleslav: Gólparáda! Rada vymetl šibenici z přímého kopu a otáčí skóre
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Příbram - Boleslav 2:3. Boleslav urvala body skvělým finišem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud