3. dubna 2016 • 04:30

Další Petrželův zkrat! Plzeňský hráč trefil soupeře kolenem do zátylku

Autor: rjm, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další nepochopitelný zkrat má na triku plzeňský fotbalista Milan Petržela. Během zápasu s Jihlavou za stavu 1:0 v 69. minutě fauloval Makedonce Yaniho Urdinova a následně ho trefil kolenem do zátylku. Sudí si prohřešku nevšimli, televizní kamery ale odhalily další z úletů hráče Viktorie.



Televizní expert Luděk Zelenka nejprve komentoval situaci pouze tak, že Petržela po faulu souboj s Urdinovem nejspíš ještě dohrál. Soudil tak podle toho, že se Makedonec nejprve svíjel na zemi a pak se držel zezadu za hlavu. Při opakovaném záběru vše přesně pojmenoval komentátor Jaromír Bosák. „Faul jasný a tady? Koleno do zátylku.“

Plzeň - Jihlava: Petržela zákeřně kopl Urdinova kolenem do zátylku
Video se připravuje ...

Byla to náhoda? Nebo úmysl? Fanoušci mají v paměti několik výstřelků plzeňského fotbalisty a ty naznačují, že nehoda nemusí být náhoda. Rejstřík Petrželových zkratů totiž není nijak skromný. Spadeno měl už dvakrát na hráče Slavie.

V březnu 2015 se dral pro balon po jednom ze soubojů, šlápl na lýtko ležícímu záložníkovi Levanu Kenijovi. Dodatečně měl za tento přešlap zastavenou činnost na tři zápasy.

Plzeň - Slavia: Petrželovo šlápnutí na Kenijovu nohu
Video se připravuje ...

V únoru 2011 si zase vyšlápl na protihráče z Hradce Králové Jiřího Poděbradského. Po přerušení hry pokračoval v souboji: kopačkou ostře vyjel proti hrudníku ležícího soupeře, pohyb sice okamžitě zbrzdil, přesto jej zasáhl. Následně ještě zlehka šlápl hráči na břicho.

O tři roky dříve, v srpnu 2008, pro změnu úmyslně šlápl po souboji se slávistou Tijanim Belaidem na záložníka pražského klubu a byl vyloučen. Za to měl zastavenou činnost na tři zápasy.

Podívejte se na Petrželovy zkraty z minulosti. Jaké dostal tresty? Více zde>>>

Daniel Kolář v utkání Plzně s Jihlavou neproměnil penaltu ani nadvakrát
Daniel Kolář v utkání Plzně s Jihlavou neproměnil penaltu ani nadvakrát

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud