30. dubna 2016 • 18:35

Příbram penaltu dostala, Dukla ne. Jednu jsme kopat měli, štvalo Kozla

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

A zase ty příbramské penalty. V pokutových územích mezi Příbramí a Duklou (2:2) bylo opět živo a verdikty sudího Miroslava Zelinky byly po zákrocích v nich námětem k diskusi. Zatímco Příbram správně kopala penaltu, Dukle byla tato možnost upřena, zřejmě nesprávně.



Pojďme si podezřelé situace projít. Nejprve v 5. minutě pronikal do vápna Příbrami dukelský útočník Jakub Mareš, obránce domácích Tomáš Zápotočný ho rukama stáhnul k zemi. Rozhodčí Miroslav Zelinka však zůstal v klidu a nařídil odkop od příbramské brány. Penalta se mohla a zřejmě i měla pískat.

V 66. minutě Aldin Čajič, který kvůli personální nouzi nastoupil na pravém kraji obrany Dukly, ve skluzu nešikovně vrazil do Jana Rezka. Tentokrát Zelinka neváhal a penaltu foukl. Podle všeho správně, Čajič fauloval.

Příbram - Dukla: Čajič fauloval Rezka, nařízena penalta! Pilík proměňuje
Video se připravuje ...

Poslední sporný moment se odehrál v 83. minutě. Rezek trošku vystrčil nohu dozadu na útočníka Dukly Néstora Albiacha, který spadl. Moment to byl na posouzení těžký.

Trenér Dukly Luboš Kozel měl po utkání jasno, odpískání alespoň jedné penalty se dožadoval. „Řekl jsem rozhodčímu, že když viděl penaltu pro domácí, která asi byla, tak si myslím, že určitě byla i na druhé straně. V 5. minutě na Mareše, kdy to viděl celý stadion, a pak i ve druhém poločase na Néstora. Myslím si, že určitě jednu z nich měl písknout,“ prohlásil Kozel.

„K tomu se snad ani nechci vyjadřovat,“ odvětil diplomaticky na toto téma domácí kouč Pavel Tobiáš.

CELÝ SESTŘIH: Příbram - Dukla 2:2. Vlastní gól zachránil Příbrami bod
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud