6. května 2016 • 21:58

Škoda pomohl svou trefou Brnu k bodu, ale přijde o zápas proti Spartě

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brněnský útočník Michal Škoda pomohl vyrovnávací brankou k remíze 1:1 s Jihlavou, po níž Zbrojovka prodloužila domácí neporazitelnost ve fotbalové lize už na devět zápasů, ale zažil i hořkou chvilku. Po zbytečném faulu uviděl čtvrtou žlutou kartu v sezoně a na středeční atraktivní duel proti Spartě se bude jen dívat z tribuny.



"Až když jsem kartu dostal, tak jsem si uvědomil, že o zápas proti Spartě přijdu. Moc mě to mrzí," řekl Škoda, ale přiznal, že fauloval. "Bylo to evidentní. Šel jsem do souboje pozdě a hlavně zbytečně," uvedl druhý nejlepší střelec týmu.

Na rozdíl od předcházejících domácích vystoupení se Zbrojovka tentokrát herně trápila. Chyběla jí větší agresivita a málo se dostávala ke střelbě. "Jihlava bránila velmi dobře. Bylo vidět, že bojuje tvrdě o záchranu. Hrála důrazně. Bylo těžké najít skulinku a dostat se do šance," konstatoval Škoda.

Šance na vyrovnání se mu přesto po jedné chybičce jihlavských zadáků naskytla necelou čtvrthodinku před koncem. "Zaběhl jsem si za obranu. Řezníček mi míč pustil. Jen jsem se koukl na postavení brankáře. Zakončil jsem přesně, jak jsem chtěl," popsal Škoda svoji sedmou trefu v sezoně.

Brno - Jihlava: Škoda se uvolnil na hraně ofsajdu a vyrovnal
Video se připravuje ...

V posledních osmi zápasech dal pět gólů. "Dnes nám chybělo ke spokojenosti vítězství. Utkání bylo hodně těžké a remíza je zasloužená," připustil Škoda.

Inkasovanou branku označil za hodně lacinou. "Lacko zbytečně ztratil míč. Proto jsem rád, že jsme aspoň zachránili bod," řekl útočník Brna, které bojuje o páté místo se Slavií, kde hraje jeho starší bratr Milan. "Bratr bude mít z naší remízy radost. Neřekl bych, že je všechno ztracené. Čeká nás zápas se Spartou. Záležet bude také na výsledku Slavie se Slováckem. Teprve potom bude jasněji," uvedl Škoda.

CELÝ SESTŘIH: Brno - Jihlava 1:1. Hosté se přiblížili k záchraně
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud