11. května 2016 • 19:10

Skandální VIDEO! Opilý rozhodčí v Příbrami. Motal se, tancoval a spadl

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle se nevidí! V úvodu zápasu 29. kola Synot ligy mezi Příbramí a Slavií se fanouškům nabídl skutečně neuvěřitelný pohled. Čtvrtý rozhodčí Marek Pilný pobíhal po lajnové čáře hned za asistentem, motal se a posléze spadl na zem. Nakonec ho musel zpacifikovat domácí pořadatel.



Rozhodčí Marek Pilný na sebe v Příbrami upoutal veškerou pozornost, když místo pozorování hry „tancoval“ v prostoru domácí střídačky a jako by suploval roli pomezního sudího. Toho si samozřejmě všimli diváci i všichni aktéři utkání.

Opilý rozhodčí v Příbrami! Podívejte se, co všechno Pilný vyváděl
Video se připravuje ...

Pilný, který je rovněž předsedou OFS Trutnov a prvním místopředsedou KFS Hradec Králové, dokonce spadl na zem a ani si nevšiml, že vytratil mikroport. Jeho komickému a trapnému představení učinil přítrž až domácí pořadatel, který evidentně opilého sudího i s použitím síly odtáhl.

Šílené VIDEO: Opilého sudího v Příbrami museli držet, aby nezlobil
Video se připravuje ...

„Nepochopitelný a záhadný výkon i pohyb čtvrtého rozhodčího. Byl zpacifikován až hlavním pořadatelem,“ napsal na Twitter příbramský klub.

Ohrožoval bezpečnost ostatních účastníků zápasu, proto byl zpacifikován a jeho roli převzal hlavní pořadatel," řekl po utkání mluvčí příbramského klubu Zdeněk Brož. "Jelikož ale klub za rozhodčí nezodpovídá, více se k tomu nechce vyjadřovat," dodal.

Další VIDEO opilého sudího: Bodyguard ho vedl do kabiny, slávisté padali smíchy
Video se připravuje ...

Čtvrtý rozhodčí přitom plní během utkání důležitou úlohu. V případě zranění kteréhokoliv asistenta je to právě on, kdo nastupuje na hřiště. Pilný přitom nebyl v žádném případě ve stavu, kdy by to mohl zvládnout.

I poté, co ho domácí pořadatel odtáhl z prostoru střídaček, musel Pilného jeden z pořadatelů držet. Na druhý poločas už Marek Pilný ani nedorazil.

Ve formě navíc evidentně nebyl ani brankový rozhodčí Jiří Jech. Ten se navíc dokonce podle jednoho z fanoušků, který na utkání byl, vymočil během utkání.

„O situaci v Příbrami samozřejmě víme. Ve čtvrtek bude zasedat komise rozhodčích a případem se bude zabývat. O dalších krocích budeme poté informovat,“ řekl předseda komise rozhodčích Miroslav Tulinger.

Příbram - Slavia: Ani brankový rozhodčí Jech není ve formě
Video se připravuje ...

Povinnosti čtvrtého rozhodčího

1. Čtvrtý rozhodčí je delegován v souladu se směrnicemi příslušné soutěže a nastupuje, jestliže jeden ze tří delegovaných rozhodčích nemůže z jakéhokoli důvodu vykonávat svoji funkci. Čtvrtý rozhodčí pomáhá rozhodčímu při kontrole hry v souladu s pravidly fotbalu. Za všechna rozhodnutí týkající se hry však odpovídá rozhodčí. Čtvrtý rozhodčí musí být v průběhu utkání trvale připraven pomáhat rozhodčímu utkání, a to i po skončení řádné hrací doby, např. provádění kopů k určení vítěze utkání.
2. Před zahájením soutěže je příslušný řídící orgán povinen určit, zda čtvrtý
rozhodčí v případě, že rozhodčí se k utkání nedostaví nebo nebude schopen
v řízení utkání pokračovat, převezme funkci rozhodčího nebo bude působit ve funkci asistenta rozhodčího (a funkci rozhodčího převezme první asistent).
3. Čtvrtý rozhodčí musí být rozhodčímu k dispozici i při zajišťování administrativních povinností před, v průběhu utkání a po utkání.
4. Čtvrtý rozhodčí je odpovědný za provádění střídání v průběhu utkání.
5. Čtvrtý rozhodčí kontroluje náhradní míče a dá náhradní míč k dispozici, když původní míč má být na pokyn rozhodčího vyměněn; tím se má zabránit tomu, aby nedocházelo ke zbytečnému promarňování doby hry.
6. Čtvrtý rozhodčí je povinen zkontrolovat výstroj náhradníků dříve, než tito vstoupí na hrací plochu; neodpovídá-li jejich výstroj ustanovením pravidla 4, upozorní na to rozhodčího.
7. Musí oznámit rozhodčímu, když osobní trest udělí nesprávnému hráči, nebo když hráče nevyloučí po druhém napomenutí nebo když se hráč dopustí hrubě nesportovního chování mimo zorné pole rozhodčího či jeho asistentů. Za všechna rozhodnutí týkající se hry však odpovídá rozhodčí.
8. Po utkání čtvrtý rozhodčí podá příslušnému orgánu zprávu o všech přestupcích a incidentech, ke kterým došlo mimo zorné pole rozhodčího a asistentů rozhodčího; o obsahu zprávy vyrozumí rozhodčího a jeho asistenty.
9. Čtvrtý rozhodčí má právo informovat rozhodčího o nevhodném chování kterékoli z osob zdržujících se v průběhu utkání v technické zóně.

Skandální VIDEO! Opilý rozhodčí v Příbrami. Motal se, tancoval a spadl
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud