12. května 2016 • 04:55

Opilý sudí v Příbrami způsobil poprask! Poškození ligy, vztek i vtipy

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stal se hitem. Ale určitě ne pozitivním. Čtvrtý rozhodčí utkání Příbrami se Slavií Marek Pilný předvedl nevídané představení. Evidentně silně opilý od začátku zápasu „tancoval“ u střídaček, suploval pomezního sudího a nakonec i spadl. Uklidňovat ho musel až domácí pořadatel a do druhého poločasu ani nenastoupil. Není divu, že reakce na sebe nenechaly čekat.



Ostuda. Trapas. Znevážení celé české ligy. Taková slova padala po neuvěřitelném „výkonu“ čtvrtého rozhodčího Marka Pilného v Příbrami, který na sebe strhl opileckým vystoupením veškerou pozornost.

„Český fotbal si právě střílí vlastní branku,“ glosoval to na Twitteru trenér Sparty U19 David Holoubek. S tímto názorem nebyl zdaleka osamocený. Znechucení byli fanoušci i mnozí experti. „Obrovská ostuda pro celou ligu,“ shodovali se.

Předseda komise rozhodčích Miroslav Tulinger volil každopádně opatrná slova. „Situaci registrujeme. Ve čtvrtek zasedá komise rozhodčích a bude se tím zabývat,“ sdělil.

„Ohrožoval bezpečnost ostatních účastníků zápasu, proto byl zpacifikován a jeho roli převzal hlavní pořadatel," řekl po utkání mluvčí příbramského klubu Zdeněk Brož.

Opilý rozhodčí v Příbrami! Podívejte se, co všechno Pilný vyváděl
Video se připravuje ...

Přestože jde o velmi vážnou situaci, nešlo se rovněž ubránit vtípkům. Ostatně, v tom jsou Češi mistři. Rychlé změny tak doznal Pilného životopis na otevřené internetové encyklopedii Wikipedii. „11.5. 2016 se před zápasem 1. ligy Příbram - Slavia ožral jako prase,“ stálo v ní.

Vtipně celou situaci glosoval na Twitteru bývalý hráč Sparty Jakub Podaný. „Že nedávno přibyli ve fotbale brankoví rozhodčí, to ještě šlo. Že teď přibude video, to se dá kousnout. Ale stínový pomezní, to už je moc,“ smál se.

Vyjadřovat se k opilému sudímu naopak příliš nechtěli aktéři zápasu. „On byl více u lavičky soupeře, takže jsem to moc nevnímal. Nechci to moc komentovat, protože nevím, jestli byl nalitý nebo měl jiný problém. Jestli byl ale opilý, tak to k fotbalu nepatří,“ řekl trenér Slavie Dušan Uhrin.

"Cože? Opravdu? Tak to ani nevím," reagoval domácí kapitán Tomáš Zápotočný na dotaz, zda se všiml podezřelého chování sudího. "Já o tom nevěděl, říkali mi to až kluci na lavičce, když jsem vystřídal," dodal záložník Slavie Antonín Barák.

CELÝ SESTŘIH: Příbram - Slavia 1:3. Domácí ještě můžou sestoupit
Video se připravuje ...

Skandální VIDEO! Opilý rozhodčí v Příbrami. Motal se, tancoval a spadl
Video se připravuje ...

Další VIDEO opilého sudího: Bodyguard ho vedl do kabiny, slávisté padali smíchy
Video se připravuje ...

Příbram - Slavia: Ani brankový rozhodčí Jech není ve formě
Video se připravuje ...

Šílené VIDEO: Opilého sudího v Příbrami museli držet, aby nezlobil
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud