Richard Šíma
13. května 2016 • 20:30

Baník chce hrát bez hráčů, které má na hostování. Kdo Petrželovi zbude?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velké starosti, jak poskládat tým pro poslední zápas Baníku v této sezoně, má ostravský trenér Vlastimil Petržela. Mimo hru jsou oba gólmani, jeden je zraněný, druhý má trest za červenou kartu. Vedení klubu navíc rozhodlo, že Baník v sobotním utkáním s Brnem bude sázet jen na své kmenové hráče a obejde bez fotbalistů, kteří jsou v Ostravě jen na hostování. Těch je ovšem celá řada. 



Zvykli jste si v ostravské sestavě na taková jména, jako Robert Hrubý, Lukáš Vraštil, Martin Dostál, případně Marek Červenka? Už je v dresu Baníku neuvidíte. Končí jim hostování, proto se vedení klubu rozhodlo, že do posledního utkání nebudou vůbec nominováni. Do této party patří i Richard Lásik, ten je ale zraněný a nehrál by ani tak. „Je to rozhodnutí managementu, musím ho respektovat, takže dáme sestavu dohromady z hráčů, které máme k dispozici,“ řekl Vlastimil Petržela, trenér Baníku.

Na výběr příliš nemá, kromě zmíněných hráčů, s nimiž už Baník nejspíše nebude moci počítat, mu chybí i několik zraněných. „Sestava bude hodně improvizovaná,“ pravil ostravský trenér, který zatím neví, koho postaví do branky. Vojtěch Šrom dostal v minulém utkání červenou kartu, František Chmiel je zraněný.

Takže se nabízí jedenadvacetiletý Filip Chvěja, který ligu ještě nikdy nechytal. „Uvidíme. Franta Chmiel, i když ještě není úplně v pořádku, chytat chce. Nechce nás v tom nechat, takového přístupu si velmi cením. Ale uvidíme, jestli bude v takovém stavu, aby mohl nastoupit,“ pravil ostravský trenér, jenž navíc postrádá i zraněné Helešice, Ožvoldu a Honiše.

CELÝ SESTŘIH: Jihlava - Ostrava 3:0. Vysočina se zachránila
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Baník Ostrava - Bohemians 1905 1:2. Hosté slaví záchranu
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Ostrava 2:0. Domácí slaví titul, Baník sestoupil
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud