15. května 2016 • 13:49

Teplice po ostudě: Snížily hráčům platy o 30 procent, řeší i trenéra

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prohra 0:6? Třicet procent základního platu dolů! Vedení fotbalových Teplic potrestalo vlastní hráče za potupnou porážku v posledním ligovém kole v Olomouci. Omlouvá se fanouškům i partnerům klubu a v dohledné době bude řešit také pozici trenéra Davida Vavrušky. Ta je nyní vážně ohrožena.



"Hráčům jsme oznámili, že jim snižujeme o 30 % jejich základní platy," prohlásil ředitel Teplic Petr Hynek na klubovém webu. "Někteří hráči jsou spokojení, nejsou hladoví. Spousta z nich na mě dělá dojem, že nemají touhu se někam posunout. Nefungují jako tým," štve ho.

CELÝ SESTŘIH: Olomouc - Teplice 6:0. Kanonáda nestačila, Sigma sestoupila
Video se připravuje ...

Teplice prožily hrůznou sezonu, definitivu záchrany v nejvyšší soutěži si zajistily až v předposledním kole. Sobotní porážkou 0:6 s Olomoucí mizérii ještě prohloubily. "Byla to ostuda, opravdu velká ostuda. Hráči se prezentovali nejtrapnějším výkonem, který jsme v této sezoně předvedli," pokračuje kritickým tónem Hynek.

Situaci chce řešit se sportovním úsekem, tedy s trenérem Davidem Vavruškou a sportovním ředitelem Janem Skýpalou. Oba mají za úkol připravit podrobnou analýzu sezony, vyhodnotit posily a navrhnout kroky ke zlepšení stávající situace.

Olomouc - Teplice: Ve vápně Sigmy upadl Vondrášek, penalta se nepískala
Video se připravuje ...

"Na základě toho představenstvo rozhodne, jak dál," podotkl teplický ředitel s tím, že pozice trenéra se bude řešit v dohledné době.

"Faktem je, že do příští sezony musíme něco změnit. Loni v létě přišli hráči, devět jich přišlo v zimní přestupovém období, ale nedošlo k viditelnému zlepšení. Pokud nic nezměníme, tak po pátém kole budeme tam, kde jsme teď a budeme to opět muset řešit, což rozhodně nechci!" dodal Hynek.

Olomouc - Teplice: Ordoš nasadil jesle Lüftnerovi a prostřelil Grigara – 3:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud