18. května 2016 • 17:03

TOP 10 videí sezony v Synot lize: NEJ góly, opilec, volant a prsa

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

240 zápasů je za námi, sezona 2015/16 v Synot lize skončila. Co přinesla? Nejen parádní góly, povedené kličky a vychytralé signály. Výběr videí, které vás na iSport.cz nejvíc zaujaly najdete v tomto článku.



Váchův gól "last minute" z dálky

Fotbalisté Sparty doma na jaře celý druhý poločas bušili do obrany Jablonce, ale už to vypadalo, že hosté oberou favorita. Vše rozsekl až v 90. minutě záložník Lukáš Vácha , ke kterému se po rohu odrazil míč a zpoza vápna prudkou střelou nedal brankáři Bártovi šanci - 2:1, tři body zůstaly na Letné. „Byl jsem poslední, protože i Mario Holek šel do vápna, tak jsem se hlavně soustředil, aby mi to nějak neodskočilo,“ usmíval se sparťanský střelec jednoho z nejkrásnějších gólů sezony.

Sparta - Jablonec: Vácha se trefil náramně a Sparta vede 2:1
Video se připravuje ...

Příbramský SUPERsignál při penaltě

Na konci sezony poutala Příbram pozornost svým bojem o záchranu, v utkání proti Teplicím pobavila fanoušky zajímavým signálem. Svěřenci Pavla Tobiáše připravili skvělý trik při penaltě, kterou Tomáš Pilík rozehrál Romanu Bednářovi. Rozhodčí ale neměl gól uznat, protože Bednář vběhl do pokutového území dříve, než měl. Vzhledem k tomu, že dříve vběhl do vápna i teplický hráč, měla se penalta opakovat.

Příbramský SUPERsignál při penaltě! Pilík míč přistrčil Bednářovi
Video se připravuje ...

Prsa při Dočkalově rohu

Jak motivovat svůj tým? Možností je celá řada. Jedna ze sparťanských fanynek to během podzimního utkání v Mladé Boleslavi pojala opravdu stylově. Při zahrávání rohovového kopu v podání  Bořka Dočkala totiž ukázala do televizních kamer prsa.

Mladá Boleslav - Sparta: Fanynka ukazuje prsa při rohu Sparty
Video se připravuje ...

Ano, gól dal doopravdy brankář Zlámal

Vypadalo to jako tah zoufalství, stal se z toho unikátní moment. V nastaveném čase utkání na Dukle si brankář Bohemians Zdeněk Zlámal naběhl na rohový kop a pokusil se vyrovnat. Nepodařilo se, přišla však druhá šance. A tu proměnil! Jeho "klokani" si pak odvezli z Julisky remízu 2:2, i když s Duklou prohrávali 0:2, Zlámal se v srpnu stal prvním gólmanem v české nejvyšší soutěži, kterému se podařilo skórovat jinak, než z penalty..

Dukla - Bohemians: Gól brankáře Zlámala z 92. minuty na 2:2
Video se připravuje ...

Jiráček si nepodal ruku s bývalými spoluhráči

Při jarním šlágru Sparta - Plzeň (0:3), se napětí dalo krájet už před výkopem. Dobře to bylo vidět při nástupu obou mužstev, kdy si záložník Sparty Petr Jiráček odmítl podat ruku s bývalými spoluhráči Milanem Petrželou a Davidem Limberským z Plzně. Petrželu ignoroval při podávání rukou také obránce Costa .

Sparta - Plzeň: Jiráček nepodal ruku Limberskému, Costa ignoroval Petrželu
Video se připravuje ...

Chramosta parádní patičkou připravil gól pro Baroše

První jarní gól Milana Baroše za Mladou Boleslav se zrodil při vítězství 3:0 nad Baníkem Ostrava po svižném brejku. Efektní asistenci patičkou měl na svědomí Jan Chramosta. Baroš gól proti svému bývalému klubu slavil jen velmi decentně.

Mladá Boleslav - Ostrava: Chramosta parádní patičkou připravil gól pro Baroše, Boleslav vede 1:0
Video se připravuje ...

Limberského kontroverzní oslava s volantem

Nejdříve David Limberský naboural svůj luxusní vůz v opilosti. Hned v prvním utkání po vypuknutí aféry plzeňský obránce atmosféru kolem svojí osoby ještě vyostřil. Gól v Příbrami slavil tak, že běžel a točil imaginárním volantem.

Příbram – Plzeň: Gól Limberského na 0:1. Slavil kontroverzně jako řidič!
Video se připravuje ...

Lafatův parádní gól při rekordním utkání

Největší střelecké představení v sezoně si král střelců David Lafata schoval až na poslední kolo. Při vítězství nad Jihlavou 5:0 se v 30. kole postaral na Letné o všechny góly vítězů. Ten poslední vstřelil téměř z poloviny hřiště poté, co zaváhal brankář soupeře.

Sparta - Jihlava: Pátý Lafatův gól, po chybě Rakovana z půlky do středu brány
Video se připravuje ...

Váchova ruka v Olomouci

Záložník Sparty Lukáš Vácha si v březnovém ligovém utkání na půdě Olomouce zahrál na brankáře. Po hlavičce útočníka Aidina Mahmutoviče totiž míč vyrazil rukou. Situace ovšem byla poměrně nepřehledná, za Váchou se o zákrok snažil sparťanský gólman David Bičík . Právě to hostujícího favorita zachránilo od penalty a samotného fotbalistu od červené karty. Sudí Michal Paták totiž Váchovu ruku přešel. Sparta i díky tomu vyhrála 2:0.

Olomouc - Sparta: Do brány hlavičkoval Mahmutovič, Vácha vyrazil míč rukou
Video se připravuje ...

Opilý rozhodčí v Příbrami

Tohle byl skandál, který získal pro českou ligu negativní reklamu doslova po celém světě. Čtvrtý rozhodčí Marek Pilný nastoupil do zápasu Příbram - Slavia zcela opilý, pod vlivem alkoholu byl také brankový arbitr Jiří Jech. Jejich kariéra mezi sudími již skončila.

Opilý rozhodčí v Příbrami! Podívejte se, co všechno Pilný vyváděl
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud