8. července 2016 • 10:55

CHAT: Vavruška mi napsal SMS, řekl Zavadil k pádu v Teplicích

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE ROZHOVOR | Sezona pro něj skončila kvůli zranění předčasně a ještě nějakou dobu potrvá, než se Pavel Zavadil vrátí na hřiště. Tvořivý brněnský záložník nicméně věří, že se na ligových trávnících ještě předvede. V ONLINE rozhovoru se čtenáři iSport.cz prozradil to, kdy plánuje návrat na hřiště, s kým a kde se mu v kariéře nejlépe hrálo. Vrátil se i k penaltovému faulu v Teplicích, který způsobil jeho zranění kolene. Podívejte se na odpovědi zkušené opory Zbrojovky.



Pavel Zavadil

Franta, 8. července 2016
Tak kdy přestoupíš do Piňovic? Dĕlej nebo nebudou dresy!
Do Piňovic se chystám. V padesáti :) děkuji všem za otázky, za podporu a za fandění Zbrojovce a nashledanou v příští sezoně! Pavel
Martin M., 8. července 2016
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné se přijít podívat na vaše tréninky během sezony?
Tréninky až na výjimky bohužel veřejné nejsou
Varanero, 8. července 2016
Zdravím Pavle předně hodně zdraví přeju a brzký návrat na plac. Otázky zní jak jsi spokojen s posílením kádru a kde vidíš flintu za cca 3-5 let? Jo a koho tipuješ/navrhuješ na zahrávání standartek místo tebe? :)
S posílením jsem spokojený, uvidíme, jestli ještě někdo přijde. Zbrojovku za tři až pět let vidím na novém stadionu. Pořád v první lize :) Standardky nechám na trenérovi.
Agata, 8. července 2016
Na jaké angažmá vzpomínáte ve své kariéře nejradši
Na Maccabi Haifa a na Göteborg
Radek, 8. července 2016
Čau Pavle. Skym v kabině si nejvíc rozumíš? Myslíš že se letos povede lepší místo nez v loni? A jak se těšíš na spolupráci s Honzou Polakem? Díky a rychle se uzdrav
Rozumím si se všemi, s celou kabinou. Máme velmi dobrou partu, s těma klukama, se kterýma se znám déle, jako jsou Dušan a Řezňa, jsem samozřejmě v kontaktu častěji
Koky, 8. července 2016
Zdarec Zavos, jak se těšíš na návrat na hřiště a co říkáš na nové posily Litsingi, Stohanzl a nás Litevec:) pořádně si odpocni a na podzim tě čekáme na pažitu
Na hřiště se těším hodně. Samozřejmě nechci nic uspěchat. Myslím si, že noví hráči Zbrojovce hodně pomůžou
Jirka, 8. července 2016
Zdarec Zavošu, doufám že se léčba daří a co nejdřiv tě uvidíme zpátky na hřišťu... Jakej máš z tréninků, přáteláku, z kabiny atd. pocit z mladech brněnskech hráčů, myslíš že majou fotbalovou kvalitu aby se prosadili a třeba aji takovy to správny myšlení a přístup, aby to dotahli někam dál?
Léčba probíhá zatím podle plánu, všechno je v pořádku. Mladým hráčům je potřeba se věnovat, v první řadě oni sami musí vědět a chtít něco dokázat
Josef Č., 8. července 2016
Ahoj, chtěl bych se tě zeptat na penaltu v Teplicích. Myslíš si, že to byl penatlový zákrok? Pokud ano, tak kolik horších faulů na tebe nebylo odpískáno? Za mě tohle penalta nebyla. To zranění bylo smolné, držím palce a přeji brzkỷ návrat 😉
Za mě to penalta byla jasná, o tom vůbec nebudu diskutovat.
Lukáš R., 8. července 2016
Ahoj Pavle, chtěl bych tě pochválit za to jak ses zachoval v Teplicích ☺ I když se musím přiznat, že to na první pohled vypadalo všelijak. Dočkal ses od někoho omluvy?
Od trenéra Vavrušky jsem dostal zprávu, kde mi to vysvětlil.
Bagr007, 8. července 2016
Dobrý den Pavle, co říkáte na odchod Petra Buchty a Honzy Malíka? A jak vydíte současné posily? Myslíte, že budeme opět hrát o evropské poháry? Přeju co nejrychlejší uzdravení a návrat na hriště v plné formě. Rozhodně se na Vás ještě těšíme.
Klukům skončila smlouva a i když o ně byl samozřejmě ve Zbrojovce zájem, šli jinou cestou. Přeju jim, ať se jim v nových klubech daří. Ohledně pohárů uvidíme až na hřišti, představa je to pěkná :)
Kamil79, 8. července 2016
kde berete ve svém věku motivaci na návrat do ligy? Věříte si na ni až třeba do 40 ? přeji ať to výjde.
Fotbal hraju celý život a mám ho hodně rád. Takže i po zranění, ze kterého jsem se už oklepal, se zase těším na hřiště, a dělám všechno pro to, aby to bylo co nejdřív. Pokud moje koleno bude zase v pořádku, nebude problém do čtyřiceti hrát.
Michail Gubin, 8. července 2016
Dobry den, Pavle. Predstavuju rusky denik o ceskem fotbalu a chtel bych se pro nej zeptat na radu otazek. Naznacoval novy trener Habanec cily na pristi sezonu? Co si myslis, bude Zbrojovka schopna hrat o pohary? Nachazis se v kontaktu s kabinou, pokud ano jak? Myslis si, ze v nejblizsich letech konecne bude splnen slib o vystavbe Luzanek? To co se deje ve Zbrojovce je koncepce pro budoucnost a budete se snazit drzet v prvni petce, nebo jen docasne zmeny pro pristi sezonu? Diky moc. Preju brzke uzdraveni.
Dobrý den, v předchozích odpovědích jsem všechny tyto otázky zodpověděl :)
Pablo, 8. července 2016
Zdravím. Chci se vás zeptat pokud jsem v mládeží hrál nejvyšší mladeznicke soutěže a kvůli školy a práci jsem musel skončit a hrají fotbal v nižších soutěžích.má ještě cenu makat a da se ještě někam dostat ? A jinak co říkáte na Portugalce na euru? A jaky je vás cíl na nadcházející sezónu ?
Nevím, jak na tom jsi, ale vždycky se můžeš zlepšovat!
Martin, 8. července 2016
Ahoj Pavle,nejprve Ti popřeji brzké uzdravení a návrat na fotbalový trávník. A teď dotaz-je něco, co by jsi zpětně ve svém fotbalovém životě udělal jinak?Díky za odpověď. Martin
Asi nic, to, co jsem si rozhodl, za tím jsem si vždycky stál. Převažují spíš ty příjemné vzpomínky než to, co bylo špatně
Pavel, 8. července 2016
Pavle, už máte představu, jestli se za 7 let, až skončíte s aktivním fotbalem ve Zbrojovce :-) dáte na dráhu trenéra, manažera nebo televizního experta?
U fotbalu bych chtěl samozřejmě zůstat. Uvidíme, v jaké to bude pozici. V hlavě něco mám, ale dokud hraju, tak se stoprocentně věnuju hraní
Jackie, 8. července 2016
Zdravím Pavle. Jak dlouho byste ještě chtěl hrát a čeho chcete se Zbrojovkou dosáhnout? Díky za odpověď.
Chtěl bych hrát co nejdéle. Teď se nejdřív musím uzdravit. Věřím tomu, že na hřišti budu ještě dlouho. Se Zbrojovkou bych chtěl hrát co nejlepší fotbal, aby se vrátila za Lužánky a chodil plný stadion.
Venca, 8. července 2016
Kdyby jsi měl možnost vybrat tři hráče z ligy pro posílení Zbrojovky, koho by jsi vybral?
Hubník, Dočkal, Schick
paulik josef, 8. července 2016
Bude hrát zbrojovka příští sezonu o titul
Je to možné :)
Pepe, 8. července 2016
Proč Brnu trvalo tak dlouho hrát v nahoře? Kde byl v minulosti ten největší problém? A myslíte že se do 5ti let dočkáme Nových Lužánek?
Po postupu ze druhé ligy se tady dělal úplně nový tým, vždycky nějakou dobu trvá, než si všechno sedne. Ne všechno se vždycky povede hned. Nové Lužánky bych si samozřejmě přál. Kéž by to bylo co nejdřív.
míček, 8. července 2016
Který trenér byl největší ras? Byl někdo ze kterého šel vyloženě strach?
Strach přímo ne, ale samozřejmě pár takových jich bylo. V mé kariéře jsem na žádného rasa nenarazil.
pavel , 8. července 2016
jak vzpomínáte na angažmá ve pražské spartě a potažmo trenéra hřebíka
Na angažmá vzpomínám jen v tom nejlepším, i když škoda, že jsem se neprosadil víc.
Petr, 8. července 2016
Dobrý den, Pavle, týmům chybí tvořiví hráči. Víte o nějakém takovém, který by tuhle roli mohl plnit? Nebo se fotbal už nadobro změnil? Díky, Petr.
Fotbal se pořád posouvá a vyvíjí dál, tvořivých hráčů je v něm spousta. Jsou důležití v každém týmu, každý tým je potřebuje
xmanSonx, 8. července 2016
Dobrý den, mám otázku. Znáte někoho z hráčů, kdo občas na sport vsadí? Nebo vy sám občas na něco vsadíte? Nemyslím českou ligu, ale třeba zahraniční nebo jiný sport? Popřípadě u které společnosti, díky.
Já nesázím vůbec. Tohle mě úplně minulo. Ale samozřejmě nejen ve fotbale, ale ve sportu obecně, je hodně lidí, kteří sází.
Jarda z Brna, 8. července 2016
Čau Pavle, přeji brzké uzdravení a návrat na trávník.Souhlasíš s tvrzením,že naše reprezentace a hlavně naše 1.liga má moc pomalých hráčů?Přece jen ve světě se již hraje jiný fotbal-rýchlý přechod do útoku,hra nahoru dolů.Bude na takový fotbal mít jednou i naše Zbrojovka?Rád bych se toho dočkal a nejlépe na novém stadionu Za Lužánkami.
Myslím si, že musíme daleko rychleji pracovat s míčem a že co se rychlosti týká je zde spousta rychlých hráčů, šikovných, kteří to v budoucnu ještě prokážou. Neviděl bych všechno tak černě.
fotr.002, 8. července 2016
Pavle jste jako víno. Čím starší tím lepší. Jak se těšíte na spolupráci s Honzou Polákem? Bude to klapat?
Díky za pochvalu. Na spolupráci s Honzou se těším hodně, protože ho beru jako vynikajícího hráče, který se vrátil domů. Myslím si, že na hřišti to bude fungovat.
Martin Černý 23, 8. července 2016
Dobrý den Pavle já mám otázky dvě ta první se týká eura kdo je podle vás největší překvapení a největší zklamání ? A ta druhá je z naší ligy na jaké souboje z hlediska Brna se těšíte ? Děkuju za odpověď
Překvapením je určitě Wales, zklamáním asi Španělé. Těším se na derby se Slováckem a potom na ty největší zápasy se Spartou a s Plzní.
Tomáš , 8. července 2016
Ahoj Pavle, Chci se zeptat jestli ukončíte kariéru v Brně nebo jestli přestoupíte jinam. Děkuji za odpověď ahoj
Na ukončení kariéry ještě nemyslím, ale bude to nejspíš v Brně
Lukas , 8. července 2016
Co rikate na nove posily, ktere budou hrat okolo Vas na kridlech? Litsingiho a Stohanzla za Reznicke . Vypada to na silnou zalohu s Polakem a Lackem!
Jsem rád, že tito hráči přišli, jsou to zkušení fotbalisti, kteří mají hodně odkopáno, a myslím si, že v tuto chvíli tohle Zbrojovka potřebuje
Pavel, 8. července 2016
rychlokvíz, co máte raději :-) pivo/víno, steak/sushi, gól/nahrávku, Real/Barcelonu, Spartu/Slavii, Prigl/koupák, sporťák/SUV
Pivo, sushi, nahrávku, Real, - - - , Prigl, sporťák
fotbalista, 8. července 2016
Kapitáne, kdo Vás operoval a jak probíhají rehabilitace?
Operován jsem byl v Praze u doktora Nováka. Rehabilitace probíhá zatím podle plánu, cítím se dobře.
Pavel, 8. července 2016
Pavle, komu budeš fandit ve finále EURA?
Fandil jsem Němcům, teď to přeju spíš Francii
Jirka, 8. července 2016
kdy bude mít Zbrojovka titul?
Toť otázka :)
Ondra, 8. července 2016
Čau Pavle, proč ubývá na hřištích typických bojovníků, kteří dokázali fotbalové nedostatky lvím srdcem a buldočí vůlí? Místo toho po hřištích běhají baletky, které se bojí chodit do soubojů a běhat nahoru a dolů.... Díky za názor a brzy se uzdrav! Chci tě ještě vidět na hřišti bojovat...
Myslím si, že tito hráči na hřišti pořád jsou, podívejte se třeba na Island, kde jich je spousta.
Polda087, 8. července 2016
Ahoj pošleš mi fotku s podpisem.Moje adresa je Tomáš Dvořák Podolí 42 75116 Okres Přerov.A můj druhý dotaz je jak vzpomínat naDrnovice a viděl jsi v jakém stavu je Drnovický stadion teď?
Fotku samozřejmě pošlu a na Drnovice vzpomínám jen v nejlepším, protože to byl můj první ligový mančaft a na stadionu už jsem se párkrát podívat byl. Byl to smutný pohled.
Hedgehog, 8. července 2016
Proboha, co takhle k "lazebníkovi..?":)
Jednou na to taky dojde :)
Zbrojovák, 8. července 2016
Dobrý den můžu se prosím zeptat kdy se znovu připojíte k týmu ?
Připravuji se s fyzioterapeutem, do kabiny samozřejmě chodím, takže u týmu jsem.
Honza, 8. července 2016
Zdravím Pavle, tak jak to vidíš se svým návratem na hřiště? A co rikas na změny v kádru? Cela obrana se skoro rozpadla. Myslis ze jeste nekdo prijde? Držím ti palce at se co nejdřív vrátíš na hřiště a hodne zdravi. Zbrojovka do toho!
Přislo hodně nových kluků, takže je nejdůležitější, aby se co nejdřív zapracovali. To souvisí i s obranou.
Anička Dlanička, 8. července 2016
Kolik vážíte?
77
Martin, 8. července 2016
Zdravím Pavle, rád bych se zeptal, co máte v plánu po konci kariéry. Dostal jste nabídku, či máte nějaké slib od Zbrojovky, že budete pokračovat v klubu i po konci aktivní hráčské kariéry? Měl jste po příchodu do Zbrojovky nějaké lákavější nabídky z české, či jiné ligy? Jako zbrojovák přeji brzké uzdravení a doufám, že Vás ještě uvidím nějaký čas na pažitu :) Martin
O něčem jsme se se Zbrojovkou bavili, ale zatím jsem na hřišti, takže se věnuju hraní.
Jakub, 8. července 2016
Zdravím Pavle, jak vypadá Vaše zranění? je možnost, že nastoupíte v průběhu podzimu? a druhá otázka kádr, co se týče příchodů je již uzavřen nebo má ještě někdo přijít(teda pokud o tom něco víte)
S mým kolenem to vypadá už lépe, jsem třetí měsíc po operaci a cvičím, jezdím na kole a čekám, kdy budu moct začít běhat. Je možné, že pár zápasů na podzim bych ještě stihnout mohl.
Bartys, 8. července 2016
Dobrý den, Pavle, jak vzpomínáte na angažmá ve Spartě? Udělal byste dnes něco jinak aby tam Vaše angažmá bylo delší a úspěšnější?
Vzpomínky jsou příjemné, i když je škoda, že jsem tam nezůstal déle, ale neměl jsem tehdy ty zkušenosti, které mám teď. Dal jsem do toho všechno.
Tades, 8. července 2016
Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat jak tipujete že skončí souboj mezi německem a rozjetou francií?
Něco mi říká, že to skončí 2:0 pro Francii :)
Radim, 8. července 2016
Dobry den Pavle, kdo byl nejlepsi hrac se kterym jste kdy nastupoval? Muzete porovnat ceskou a svedskou ligu? Posledni dotaz smeruje na Brno, myslite, ze je opravdu realne zde vytvorit tym, ktery by patril mezi top 4 tymy dlouhodobe v lize? Dekuji.
Nejlepším hráčem, s nímž jsem hrál v jednom mužstvu, byl Karel Poborský. Uměl úplně všechno, měl skvělou techniku, sebevědomí, rychlost, zkrátka komplexní hráč. Česká a švédská liga jsou podobné soutěže, s tím rozdílem, že ve Švédsku je daleko větší zájem diváků a chodí víc lidí na fotbal. Zdá se mi, že je malinko tvrdší. Ohledně Brna: kéž by to tak bylo. Určitě by tomu hodně pomohl nový stadion, od kterého se spousta věcí bude odvíjet.
Honza , 8. července 2016
Co si myslíte o ženském fotbale?
Ve světě je daleko populárnější než u nás. Hlavně co jsem mohl sledovat ve Švédsku tak je neuvěřitelné, kolik holek s fotbalem začíná. Ve Skandinávii je to hodně populární sport.
karel, 8. července 2016
budou šuralovi bratři hrát spolu v brně?
Je zde mladý Šural, který má před sebou ligovou kariéru a začíná. Jeho brácha je ve Spartě, kde asi bude kopat déle, takže myslím, že ne.
Fanda , 8. července 2016
Pavle do Draka na plzničku nebo radka ? Jak se ti libilo v Saint Etiene ? Nekopneš si po konci smlouvy ve Zbrojovce ještě za SFC ?
Preferuji Plzeň. V St. Etienne se mi líbilo až na fotbal, který nebyl moc dobrý. Co se SFC týká, tak daleko se ještě nedívám.
michal, 8. července 2016
pavle co navrat do sparty
To už asi ne... to asi nepřipadá v úvahu :)
Jirb, 8. července 2016
Dobrý den, Pavle, vždy jsem Vás uznával, ačkoliv do Brna to mám poměrně daleko. Jste velká osoba naší ligy. Zajímalo by mě: Jaký je Váš názor na Bohemians Praha? Díky, J.
Bohemka je tradiční ligový kluk s fantastickým diváckým zázemím a výbornými fanoušky. Poslední dobou hraje dobrý fotbal.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud