12. července 2016 • 13:37

Slavia chce nizozemskou hvězdu Trenčína. Hodnotu má 32 milionů

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia plánuje před začátkem sezony ještě minimálně jedno velké posílení. Ve slovenské lize si vyhlédla útočníka mistrovského Trenčína Gino van Kessela, který se stal v loňské sezoně se 17 góly nejlepším střelcem slovenské ligy. Hodnota Nizozemce, který prošel Ajaxem Amsterdam, je ale přes 30 milionů korun.



Gino van Kessel se naposledy fanouškům připomněl v přípravném duelu Trenčína se Spartou, ve kterém dal českému klubu dva góly. Proto není divu, že se o nizozemského útočníka zajímá pražská Slavia. Ta má totiž pro nadcházející sezonu velké ambice.

Překážkou nejspíš nebude ani vysoká cena. Podle informací iSport.cz požaduje Trenčín za Van Kessela přes 1 milion eur. Ostatně podle odborného serveru transfermarkt.de má hodnotu 1,2 milionu eur, tedy asi 32 milionů korun.

„Jednání se velmi zintenzivnila. Zájem Slavie narostl, takže řešíme konkrétní věci. Kluby jsou v podstatě dohodnuté, je to otázka pár detailů ohledně hráče,“ řekl pro slovenskou televizi RSTV generální manažer Trenčína Róbert Rybníček.

„Bude to velká ztráta, protože nás v podstatě poslední dvě sezony táhl. Pokud ale přijde odpovídající nabídka, klub ji akceptuje,“ dodal trenér slovenského mistra Martin Ševela.

Lekce pro Fataie a Schicka. Řádil proti nim Nizozemec z Trenčína
Video se připravuje ...

Slavia se k možnému přestupu odmítla vyjádřit. „Přestupové spekulace týkající se našeho klubu nebudeme v tuto chvíli komentovat,“ sdělil zástupce ředitele komunikace slávistického klubu Michal Býček.

Podle informací ze Slovenska se ale zdá, že má Slavia políčeno na pořádné eso. A přestup Gino van Kessela by se zařadil mezi nejdražší příchody do české ligy v historii. Pražský klub by navíc mohl vytvořit nizozemský útok, do Slavie už totiž v létě přestoupil útočník Mick Van Buren.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Tahání lana, rovnováha i mrštnost. Podívejte se, co dělá Slavia v Rakousku
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud