12. července 2016 • 13:37

Slavia chce nizozemskou hvězdu Trenčína. Hodnotu má 32 milionů

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia plánuje před začátkem sezony ještě minimálně jedno velké posílení. Ve slovenské lize si vyhlédla útočníka mistrovského Trenčína Gino van Kessela, který se stal v loňské sezoně se 17 góly nejlepším střelcem slovenské ligy. Hodnota Nizozemce, který prošel Ajaxem Amsterdam, je ale přes 30 milionů korun.



Gino van Kessel se naposledy fanouškům připomněl v přípravném duelu Trenčína se Spartou, ve kterém dal českému klubu dva góly. Proto není divu, že se o nizozemského útočníka zajímá pražská Slavia. Ta má totiž pro nadcházející sezonu velké ambice.

Překážkou nejspíš nebude ani vysoká cena. Podle informací iSport.cz požaduje Trenčín za Van Kessela přes 1 milion eur. Ostatně podle odborného serveru transfermarkt.de má hodnotu 1,2 milionu eur, tedy asi 32 milionů korun.

„Jednání se velmi zintenzivnila. Zájem Slavie narostl, takže řešíme konkrétní věci. Kluby jsou v podstatě dohodnuté, je to otázka pár detailů ohledně hráče,“ řekl pro slovenskou televizi RSTV generální manažer Trenčína Róbert Rybníček.

„Bude to velká ztráta, protože nás v podstatě poslední dvě sezony táhl. Pokud ale přijde odpovídající nabídka, klub ji akceptuje,“ dodal trenér slovenského mistra Martin Ševela.

Lekce pro Fataie a Schicka. Řádil proti nim Nizozemec z Trenčína
Video se připravuje ...

Slavia se k možnému přestupu odmítla vyjádřit. „Přestupové spekulace týkající se našeho klubu nebudeme v tuto chvíli komentovat,“ sdělil zástupce ředitele komunikace slávistického klubu Michal Býček.

Podle informací ze Slovenska se ale zdá, že má Slavia políčeno na pořádné eso. A přestup Gino van Kessela by se zařadil mezi nejdražší příchody do české ligy v historii. Pražský klub by navíc mohl vytvořit nizozemský útok, do Slavie už totiž v létě přestoupil útočník Mick Van Buren.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Tahání lana, rovnováha i mrštnost. Podívejte se, co dělá Slavia v Rakousku
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud