15. července 2016 • 21:29

Brno má na Evropskou ligu! Přišel jsem se o ni rvát, tvrdí Litsingi

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prošel Teplicemi a Spartou, naposledy působil ve druhé turecké lize a od léta je Franci Litsingi posilou Brna. Tvrdí, že do Zbrojovky nepřišel jen tak pro nic za nic, že s ní chce útočit na příčky zaručující postup do Evropské ligy. „Máme na to. Určitě,“ přesvědčuje.



Litsingi mohl zůstat v Turecku, ale zvolil návrat do Česka. „Měl jsem tam nějaké problémy, nechtěl jsem tam zůstávat. Chtěl jsem jít do Česka. Vybral jsem si Brno, protože to je dobrý tým,“ tvrdí ofenzivní záložník, který již má s českou ligu značné zkušenosti.

Na jeho příchodu má velký podíl nový trenér Zbrojovky Svatopluk Habanec, který o Litsingiho hodně stál. „Je to dobrý trenér, je jako otec. Má mě rád a já jeho taky,“ usmívá se devětadvacetiletý fotbalista.

Do Brna jsem se přišel rvát o Evropskou ligu, tvrdí bojovně Litsingi
Video se připravuje ...

Habanec: S posilami jsem nadmíru spokojený

Trenér Brna Svatopluk Habanec si zatím přípravu pochvaluje, radost mu dělají i nové posily. Do nové sezony si ale konkrétní cíle nedává. „Chceme hrát hlavně fotbalověji, to je hlavní cíl. Jestli skončíme šestí, sedmí, osmí, nebo devátí, na tom už tolik nezáleží,“ říká.

Habanec: Chceme hlavně hrát fotbalověji. S posilami jsem nadmíru spokojený
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud