19. července 2016 • 17:52

Plzeň ukončila přípravu bez porážky, remizovala 0:0 s Lokomotivem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Viktorie Plzeň zakončili letní přípravu remízou 0:0 s FC Lokomotivem Moskva. Dohromady v osmi přípravných utkání ani jednou pod novým trenérem Romanem Pivarníkem neprohráli. Utkání s ruským celkem český mistr uzavřel herní kemp v Rakousku, příští úterý tým čeká první duel 3. předkola Ligy mistrů.



Proti šestému celku ruské ligy sice byli aktivnějším týmem, ale měli problém s vytvářením šancí. Ve středu se vrátí z rakouského soustředění domů a za týden už je čeká vstup do 3. předkola Ligy mistrů.

Nový trenér Plzně Roman Pivarník vsadil v generálce na osvědčené opory z minulé sezony. Viktoria sice měla herní převahu a držela častěji míč, ale kombinovala převážně ve středu hřiště. Kolem vápna soupeře se proti pevné defenzivě Lokomotivu řízené chorvatským reprezentantem Čorlukou těžko prosazovala. Naopak Moskvané zahrozili několika nebezpečnými brejky, ale brankář Kozáčik si poradil.

Po změně stran a střídáních se hra Plzně přeci jen rozhýbala, ale gól ani tak nepřišel. Krmenčík, který nahradil nevýrazného Ďuriše, v největší šanci nedostal míč do branky, protože mu hlavičku srazil jeden z obránců těsně vedle. Neuspěl ani Kovařík, který sice střelou z přímého kopu z velké dálky překvapil gólmana, ale míč se mezi tři tyče nevešel.

Plzeň předtím na soustředění v Rakousku uhrála remízu 1:1 s Düsseldorfem a výhru 1:0 nad Basaksehirem. V přípravě zůstala neporažena a v posledních dvou zápasech udržela čisté konto. Na druhou stranu se ale v Rakousku trápila v útoku a ve třech zápasech dala jen dva góly.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Přípravné fotbalové utkání v Rakousku:

Viktoria Plzeň - Lokomotiv Moskva 0:0

Sestava Plzně: Kozáčik - Rajtoral (46. Matějů), Baránek (46. Hejda), Hubník, Limberský (78. Řezník) - Hořava (46. Kučera), Hrošovský (85. Hromada) - Petržela (46. Kopic), Kolář (81. Bakoš), Kovařík - Ďuriš (56. Krmenčík). Trenér: Pivarník.

MATCH OVERVIEW LEGACY
19. 7. • 16:00
FC Viktoria Plzeň
FC Viktoria Plzeň
0:0
ONLINE
19. července
16:00
Lokomotiv Moskva
Lokomotiv Moskva
Sestavy

Domácí: Kozáčik – Rajtoral (46. Matějů), Baránek (46. Hejda), Hubník (C), Limberský (78. Řezník) – Hořava (46. Kučera), Hrošovský (85. Hromada) – Petržela (46. Kopic), Kolář (81. Bakoš), Kovařík – Ďuriš (56. Krmenčík).

Hosté: Guilherme – Denisov, Pejčinović (76. Janbajev), Ćorluka (C) (46. Mychalyk), Šiškin – Tarasov (73. Barinov), Ndinga, Samedov (81. Ignacjev), Kasajev (85. Henty), Mirančuk (81. Kolomejcev) – Škuletić.

Karty

Hosté: Škuletić, Pejčinović

Rozhodčí

Stadion

Stadion Schwaz, Schwaz (Rakousko)

Krmenčíka v přípravě překvapila tvrdá hra Ústí: Obraceli nás jako holky
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud