25. července 2016 • 14:15

Fotbalová liga ukázala nové logo. Jméno sponzora v názvu zatím není

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejvyšší česká fotbalová soutěž mění své logo. Po ukončení spolupráce se skupinou Synot už nebude mít v názvu jméno generálního sponzora. Nový oficinální název je První fotbalová liga.



"Jednání o novém sponzorovi stále probíhají. Věříme, že je dokončíme do startu nového ročníku a na jeho začátku se veřejnost nový název soutěže dozví. Do té doby pracujeme s názvem první fotbalová liga," uvedl před několika týdny na tiskové konferenci tiskový mluvčí Ligové fotbalové asociace, která ligu nově řídí, Daniel Hajný.

První fotbalová liga bude od nové sezony s novým logem i názvem
První fotbalová liga bude od nové sezony s novým logem i názvem

Jenže nejvyšší tuzemská soutěž jméno titulárního sponzora stále nemá, nebo jej choulostivě tají. Veřejnosti zatím ukázala pouze nové logo.

Na konci uplynulé sezony skončila se sponzorováním ligy společnost Synot, která se tak rozhodla kvůli vyššímu zdanění hazardu. Na začátku června předseda Fotbalové asociace ČR Miroslav Pelta potvrdil, že nový sponzor bude z Číny, s tím, že by ho rád do dvou týdnů oznámil.

To se však nestalo a je tak dost možné, že do nové sezony půjde fotbalová liga poprvé od ročníku 1997/98 bez generálního sponzora v názvu.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud