30. července 2016 • 18:41

Matějů zbořil kapitána Jihlavy. Může mít zlomenou spánkovou kost

Autor: jon, jav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle na fotbale nikdo nechce vidět. Jihlavský kapitán Lukáš Vaculík nedohrál utkání prvního kola ePojisteni.cz ligy proti Plzni (1:2). Ve 38. minutě šel k zemi po tvrdém souboji s Alešem Matějů. Otřesený Vaculík musel střídat, poté zamířil do nemocnice na další vyšetření. Předběžná diagnóza zní podezření na zlomeninu spánkové kosti.



Jihlava v prvním poločase vedla 1:0 a překvapivě přehrávala mistrovského soupeře. Jenže na konci prvního poločasu přišla o svého kapitána.

Běžela 38. minuta, Lukáš Vaculík zpracovával zády k brance vysoký míč. Naběhl do něj Aleš Matějů a svého soupeře ošklivě zasáhl do hlavy. Sudí odpískal faul a plzeňský obránce odnesl nešetrný zákrok žlutou kartou.

Jihlavská opora ale dopadla o poznání hůř. Zkušený záložník zůstal ležet na zemi, evidentně hodně otřesený. Úder do hlavy byl nepříjemný, Vaculík nemohl dál pokračovat a musel vystřídat. Matějů se ještě jednou přišel protihráči omluvit, věděl, že to s důrazem přehnal.

Jihlava - Plzeň: Matějů fauloval Vaculíka, který musel vystřídat
Video se připravuje ...

Vaculík musel na další lékařské testy, zamířil pravděpodobně do brněnské nemocnice. "O jeho zdravotním stavu nic bližšího nevím. Vím jen, že ho odvezla sanitka," řekl po utkání trenér domácích Michal Hipp. Předběžná diagnóza zní zlomenina spánkové kosti.

Jihlava oslabená o svého klíčového hráče ve druhém poločase nestíhala. Plzeň změnila rozestavení a především zlepšila svůj herní projev, utkání otočila a nakonec zvítězila 2:1.

CELÝ SESTŘIH: Jihlava - Plzeň 1:2. Mistr vstoupil do sezony výhrou
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud