5. srpna 2016 • 18:37

Švancara vyzývá ligové střelce: Když už dáš gól, pořádně ho oslav

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

V novém ligovém ročníku si budeme na iSport TV všímat gólových oslav a ve spolupráci s bývalým útočníkem Petrem Švancarou vybírat ty nejpovedenější. „Když už dáš gól, pořádně ho oslav,“ vyzývá Švancara své následovníky. Z 1. kola jsme vybrali gólovou radost Jana Chramosty (Mladá Boleslav), Luďka Pernici (Jablonec) a oslavu po gólu Tomáše Malinského (Hradec Králové).



Švancara je přesvědčený, že originální gólová oslava může přinést na stadiony vítané osvěžení pro fanoušky. „Apeluju na trenéry a vedení klubu. Je to reklama toho hráče, lidi ho budou mít rádi, neodvíjí to koncentraci v zápasu,“ je přesvědčený, že by se hráčům podobné projevy neměly zakazovat.

Sám několik takových během kariéry předvedl. „Začalo to za Lužánkami, leštil jsem kopačku Patriku Sieglovi. A bylo toho víc. Třeba čůrající pes,“ připomněl Švancara několik kousků. „Jsem průkopník, udělal jsem hodně kulišáren. Myslím, že je to v pořádku, aby nás bavil fotbal a viděli jsme po vstřeleném gólu něco zajímavého. Já z pozice věčného showmana bych něco takového rád viděl,“ řekl.

Sledujeme se Švancarou gólové oslavy v lize! Je to reklama pro hráče, tvrdí
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud