10. srpna 2016 • 04:40

Obrat s posilou? Claesson má blízko do Slavie, mají jasno ve Švédsku

Autor: sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už to vypadalo, že slávistické lákání švédského ofenzivního středního záložníka Viktora Claessona z IF Elsborg, za něhož pražský klub nabízel třináct milionů švédských korun (39 milionů českých), skončilo neúspěchem. Švédský regionální deník Borås Tidning však v pondělí jeho přestup skoro potvrdil. „Claesson je blízko odchodu do Prahy,“ hlásal titulek na sportovní stránce.



Podle švédského listu v neděli zástupci Slavie Praha znovu otevřeli jednání, přišli s novou nabídkou. Navýšení původní přestupové částky však nebylo nezbytným předpokladem. Přičemž právě na ní první kontakty ztroskotaly, vedení IF Elsborg si hráče cenilo na 15–20 milionů švédských korun (45–60 českých).

„Ekonomická stránka není nejdůležitější,“ uvedl nyní manažer Stefan Andreasson. „Viktora si ceníme, jestliže má opustit klub, musí mít pocit, že všechno bylo v pořádku,“ postavil prospěch švédského reprezentanta na první místo. „Se Slavií jednáme,“ dodal.

Vše o fotbalových přestupech a spekulacích najdete ZDE »

Čtyřiadvacetiletý Claesson už přesáhl úroveň švédské nejvyšší soutěže Allsvenskan. Zájem o něm má více zahraničních klubů, Slavia je zatím nejusilovnější.

„Přestupové spekulace nebudeme komentovat,“ vyjádřil se ředitel oddělení komunikace Michal Býček. „Ve fotbale jdou někdy věci hrozně rychle,“ naznačil mnohé Andreasson.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud