12. srpna 2016 • 17:22

Trpišovský chce posílit obranu. Liberec jedná s exslávistou Latkou

Autor: hp, kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V ePojisteni.cz lize se rodí zajímavý transfer. Liberec podle informací Sportu loví stopera Martina Latku (31), který se před začátkem sezony dohodl na ukončení smlouvy v pražské Slavii.



„Ano, je to pravda,“ odpověděl na dotaz kouč Slovanu Jindřich Trpišovský. „Uvědomujeme si, že na některých místech i vzhledem ke zdravotnímu stavu a našemu náročnému programu potřebujeme posílit. A na post stopera máme v tuto chvíli tři hráče,“ vysvětlil Trpišovský, jenž má do středu obrany k dispozici Davida Hovorku, Lukáše Pokorného a Ondřeje Karafiáta.

„Martin je jedno ze jmen, která diskutujeme. Nějaká jednání už proběhla. Určitě bych byl rád, kdyby nás takový hráč posílil, protože typologicky podobného fotbalisty v mužstvu nemáme,“ doplnil Trpišovský.

O Martina Latku stála i Příbram, ta však na stopera den před dnešním startem 3. kola s mistrovskou Plzní přivedla zkušeného Martina Jiránka.

„Je hodně zkušený, přičemž máme mladé mužstvo, které má občas problém v osobních hlavičkových soubojích,“ dodal liberecký kouč.

Slovan v sobotu čeká těžký duel na hřišti Zlína a již v úterý odletí na Kypr k prvnímu zápasu play off s AEK Larnaka. Soupiska pro 4. předkolo je sice již uzavřená, ale ještě dvacet čtyři hodin před prvním zápasem může klub jednoho hráče doplnit, podobně jako tak učinil v případě 3. předkola s gólmanem Martinem Dúbravkou. Je tak možné, že Martin Latka nebude ve výpravě Severočechů chybět.

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud