Jan Podroužek
22. srpna 2016 • 10:00

Do Příbrami jde Rada. Kromě Pulpita v klubu skončil také Rogoz

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední porážka už definitivně stačila a rozhýbala věci. Příbram stále „drží“ hroznou bilanci bez vstřeleného gólu a bez bodu. Proto se vedení klubu rozhodlo propustit trenéra Martina Pulpita, spolu s ním odchází i trenér brankářů Vítězslav Rejmon a taky sportovní ředitel Roman Rogoz. Na lavičku přichází známé jméno - Petr Rada.



Stalo se to, co se trochu nabízelo. Kouč Pulpit měl ultimátum, že ve čtvrtém kole na Slavii už musí konečně bodovat, jinak letí. Zase nebodoval, takže opravdu letí. Příbram s 49letým trenérem dnes ráno oficiální cestou rozvázala spolupráci a dosadila za něj Petra Radu, bývalého reprezentačního kouče, který se úterý poprvé představí hráčům.

„Dopálilo mě hodnocení pohárového utkání v Litoměřicích. Při vší úctě k nim, obrana s Martinem Jiránkem od třetiligového mužstva nemůže dostat do poločasu tři góly, a útok Majtán Mahmutovič nemůže vyjít naprázdno,“ sdělil sportu prezident klubu Jaroslav Starka.

Již bývalý trenér Příbrami Martin Pulpit při utkání na Slavii
Již bývalý trenér Příbrami Martin Pulpit při utkání na Slavii

Pakuje se trochu překvapivě i sportovní ředitel Roman Rogoz. Starka ho během posledního půl roku připravil téměř o všechny kompetenci, maximálně snižoval jeho vliv na chod klubu, nepouštěl ho k přestupům.

To měla být počáteční indicie toho, že Starka není s Rogozem spokojený a chce se ho zbavit. „Neměl tady na to dobrý vliv,“ řekl jen stručně Starka.

Ve funkci Rogoze nahradí syn prezidenta klubu Jan Starka, který obsadí funkci výkonného ředitele a vedoucího A mužstva.

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Příbram 3:0. Domácí mají první výhru
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud