26. srpna 2016 • 19:27

Jarolím přišel o reprezentanta. Rada si vážně poranil koleno

Autor: ČTK, jav
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér fotbalové reprezentace Karel Jarolím zřejmě přijde po Bořku Dočkalovi o druhého nominovaného hráče. Jakub Rada z Mladé Boleslavi se zranil v pátečním ligovém duelu s Hradcem Králové. Devětadvacetiletý záložník musel být odnesen ze hřiště a odjel na vyšetření, které určí vážnost zranění. Předběžná prognóza zní vážné poranění kolene.



Rada je jediným nominovaným hráčem z Mladé Boleslavi, kde trenér Jarolím dosud působil a kde se ve středu odehraje přípravné utkání s Arménií. Na reprezentační sraz byl pozván podruhé.

Jenže v poslední minutě prvního poločasu utkání s Hradcem Králové zůstal Rada po střetu s protihráčem bezvládně ležet na trávníku a spoluhráči ihned zavolali lékaře. Evidentně silně otřesený hráč byl následně odnesen ze hřiště na nosítkách a po prvním ošetření zamířil do šaten za pomoci dvou členů realizačního týmu, kteří ho podpírali z obou stran.

Mladá Boleslav - Hradec Králové: To bolelo! Rada si v souboji s Marešem zranil koleno a dohrál
Video se připravuje ...

„Jakub odjel do nemocnice na speciální vyšetření, které prokáže vážnost zranění,“ řekl po utkání tiskový mluvčí Boleslavi Jiří Koros. „Jak je zranění vážné, to zatím nevím. Předběžné vyjádření lékaře bylo, vypadá to na křížový vaz. Je to pro nás velké oslabení,“ dodal domácí trenér Leoš Kalvoda.

Rada se smolně zranil podruhé v krátké době. V květnu ho nešťastně trefil míčem do hlavy spoluhráč Lukáš Magera. Rada tehdy musel do nemocnice, kde mu diagnostikovali otřes mozku.

CELÝ SESTŘIH: Mladá Boleslav - Hradec Králové 2:0. Domácím zajistili výhru Hůlka s Magerou
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud