8. září 2016 • 04:30

Pecka v poslední den přestupů! Matějovský míří do Boleslavi

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mladá Boleslav se na poslední chvíli snaží přivést ze Sparty zkušeného záložníka Marka Matějovského. Čas má do dneška, kdy se přestupové okno pro českou ligu uzavře. „Rychloakci“ potvrdil prezident středočeského klubu Josef Dufek.



„Je to tak. Když to nestihneme do čtvrtka, vrátíme se k tomu v zimě. A když by to nevyšlo ani v zimě, tak to otevřeme znovu v létě, kdy Markovi skončí smlouva ve Spartě. Klidně na něj do léta počkám,“ říká Dufek.

Tomu, že se to povede přece jen dnes, nasvědčuje mimořádná tisková konference Mladé Boleslavi, kde klub představí novou posilu. Ta se koná od 12:30.

Matějovský působil v Boleslavi od žákovského věku, vyrostl v klubovou hvězdu a v lednu 2008 odešel do anglického Readingu. Dufek sní o jeho návratu už nějakou dobu. „Marek bude mít u nás vždy dveře otevřené. Je to nejlepší hráč, kterého Boleslav kdy vychovala,“ vyzdvihuje Dufek a se čtyřiatřicetiletým záložníkek v klubu počítá i po konci jeho aktivní kariéry.

Nečekanému přestupu může pomoci to, že Matějovskému ve Spartě přes léto ještě přibyla konkurence. Hlavně s návratem Tomáše Rosického, ale také kvůli tomu, že Sparta nechce na hostování pustit Aleše Čermáka.

Matějovský, který se momentálně dává dohromady po menším operačním zákroku, už navíc nepatřil do základní sestavy trenéra Zdeňka Ščasného ani před svým zraněním. To v Mladé Boleslavi by dostal prostoru určitě mnohem více.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud