10. září 2016 • 04:30

Derby mělo grády: Slavnosti v(Zl)ína i klučina, který zastavil blázna

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Derby se vším všudy. V 6. kole ePojisteni.cz ligy viděli fanoušci parádní představení, o které se postarali fotbalisté Slovácka a Zlína (1:3), i samotní příznivci. Ve vyhroceném utkání nebyla nouze o krásné fotbalové akce, parádní chorea i vyhrocené momenty. Jeden výtečník z domácího kotle dokonce běžel na hřiště vyčinit hostujícímu útočníkovi Marku Jordanovi.



Hned v úvodu moravského derby se ukázali fanoušci domácích. Ti po úvodním hvizdu ihned zasypali branku hostujícího brankáře Stanislava Dostála sprchou konfet. Než se pořadatelům podařilo nepořádek odklidit, nehrálo se dobré tři minuty.

V lepším světle se domácí fans předvedli v průběhu prvního poločasu. Nejen že hráče hlasitě podporovali, ale připravili si i zajímavé choreo s vynalézavostí i vtipem. „Naše zem modrobílá, děvčice, fotbal a hlt vína,“ stálo na jedné z plachet, která tak zároveň mohla zvát na sobotní Slavnosti vína, kvůli nimž se utkání hrálo už v pátek.

Slovácko - Zlín: Kotel Slovácka se baví - krásné choreo o fotbale, děvčicách a víně
Video se připravuje ...

Ve druhém poločase se herně dařilo více Zlínu, což bylo znát i v hledišti, a hostující fanoušci si nadcházející oslavu zázračného moku doslova přivlastnili. „Slavnosti vína? Ne, slavnosti Zlína,“ ukázali hosté na svém choreu pravou lásku.

Slovácko - Zlín: Kotel hostů perlí – Slavnosti vína? Ne, slavnosti Zlína!
Video se připravuje ...

Druhá část zápasu hrubě nevyšla hráčům Slovácka, což těžko nesli nadšenci z domácího kotle. Při vyhroceném závěru dokonce jeden z nich běžel vyčinit polehávajícímu útočníkovi hostí Jordanovi přímo na hřiště.

Do cesty se mu naštěstí postavil odvážný mladík ve vestě pro pořadatele a k ničemu vážnějšímu nedošlo. Na rozbouřené fanoušky pak musela nastoupit pořadetelská služba i s těžkooděnci.

Slovácko - Zlín: Jordan ležel na trávníku, domácí fanoušek mu přiběhl na hřiště vynadat
Video se připravuje ...

Zato příznivci Ševců si spanilou jízdu svého týmu náramně užívají. Na tribunách největšího rivala si s chutí a zcela po zásluze zazpívali známé – „Tak jsme první no a co.“ Zkrátka, tohle derby mělo grády.

Pyrotechnika fanoušků Slovácka
Pyrotechnika fanoušků Slovácka

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud