12. září 2016 • 19:53

TOP videa 6. kola: Baroš utíkal kartě, Kozáčik házel míč do země

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Sudí Julínek ukazuje žlutou kartu libereckému útočníkovi Milanu BarošoviSudí Julínek ukazuje žlutou kartu libereckému útočníkovi Milanu BarošoviFOTO: ČTK

    V pořadí šesté kolo fotbalové ePojisteni.cz ligy nabídlo několik velmi silných a 
    zajímavých momentů. Na české trávníky se vrátil Tomáš Rosický, což v zápase s Mladou Boleslaví ocenili všichni sparťanští fanoušci. V utkání s Plzní se zase hodně zlobila jiná osobnost, liberecký forvard Milan Baroš. Podívejte se na PĚT nejzajímavějších okamžiků zachycených na VIDEU.

  • Historický moment! Rosický šel na hřiště

    Sparťanští fanoušci na tuhle chvíli čekali patnáct let. V sobotu v utkání s Mladou Boleslaví (2:2) se dočkali návratu zbožňovaného hrdiny. V 72. minutě vstoupil na letenský trávník v rudém dresu Tomáš Rosický. Zkušený záložník po štacích v Dortmundu a Arsenalu přišel zpět tam, odkud vylétl do velkého fotbalu. Rosický se při střídání Lukáše Váchy dočkal mohutných ovací, česká liga má rázem největší a nejsledovanější osobnost.

    Sparta - Mladá Boleslav: Rosický jde na plac, vystřídal Váchu
    Video se připravuje ...

  • Baroš nechtěl vidět kartu za protesty, sudí mu neodpískal penaltu

    Druhá ikona českého fotbalu už na tuzemských trávnících hraje delší dobu, od této sezony ale poprvé v libereckém dresu. Milan Baroš se ve šlágru proti Plzni moc chtěl vytáhnout. Souboj s Alešem Matějů v nastavení prvního pločasu zaváněl faulem, sudí ale penaltu nepískl. Baroš se hodně vztekal. Sudí Julínek hvězdnému útočníkovi udělil žlutou, u Baroše si ale moc respektu nezískal. Útočník ho naprosto ignoroval a neráčil se na něj ani podívat, když za ním hlavní arbitr běžel s kartou v ruce a napomínal ho.

    Liberec - Plzeň: Baroš se zlobí! Nechtěl vidět kartu za protesty, sudí mu neodpískal penaltu
    Video se připravuje ...

  • Vtipný výhoz Kozáčika do země

    Vypjatý zápas Liberce s Plzní (1:2) nabídl ještě jeden veselý moment. "Vyznamenal" se Matúš Kozáčik. Západočeský gólman chtěl v 52. minutě vyhodit míč a rozehrát novou akci. Na poslední chvíli si to rozmyslel, ale pohyb už zastavit nedokázal. Míč dopadl těsně vedle něj, mezi diváky to zahučelo. Kozáčik se naštěstí dostal k míči nejrychleji a stačil ho odpálit do bezpečí, jinak by si uřízl pěknou ostudu...

    Liberec - Plzeň: Kozáčikovi se srazily myšlenky a vyhodil do země
    Video se připravuje ...

  • Vaněček vyrovnal proti Slavii zlatanovským gólem

    Závěrečné drama v zápase Teplic se Slavií (2:2) okořenil nádherný vyrovnávací gól. Domácí útočník David Vaněček pohotově tečoval střelu a patičkou umístil míč do sítě bezmocného Pavlenky. Akrobatický kop připomněl branky, kterými celý svět udivuje kanonýr Manchesteru United Zlatan Ibrahimovic.

    Teplice - Slavia: Vaněček vyrovnal zlatanovským gólem. 2:2
    Video se připravuje ...

  • Neskutečný gól! Havel se trefil z půlky a završil pro Bohemku poločas snů

    Bohemians odehráli proti Zbrojovce Brno skvělý poločas, ukončili ho mimořádným gólem. Záložník Milan Havel využil chyby Dušana Melichárka. Brněnský gólman vyběhl hasit hrozící brejk daleko z branky, odkopnutý míč se dostal k domácímu hráči. Havel, ač stál okolo půlící čáry, zvedl hlavu, všiml si odkryté branky a zacílil přesně. Zvýšil na 3:0 a pojistil domácí vedení, které už se po přestávce nezměnilo.

    Bohemians - Brno: Neskutečný gól! Havel se trefil z půlky a Bohemians vedou 3:0
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud