Michal Koštuřík
14. září 2016 • 10:39

Trenér Bílek se vrací do ligy! Upsal se Jihlavě, Hipp zůstane jako asistent

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hotovo, rozhodnuto. Jihlava po porážce v Karviné 0:3 odvolala kouče Michala Hippa a jeho nástupcem je bývalý reprezentační trenér Michal Bílek! „Můžu to potvrdit,“ řekl dnes ráno iSport.cz sportovní manažer Milan Bokša. Slovenský expert Michal Hipp neustál špatný rozjezd do sezony, Vysočina je po šesti kolech se dvěma body předposlední. U týmu však bude působit jako Bílkův asistent.



Jednapadesátiletý Bílek se do české nejvyšší soutěže vrací po dlouhých osmi letech, naposledy v ní vedl Spartu. Poté odešel k národnímu týmu, který přivedl do čtvrtfinále EURO 2012.

Bílek: Nepřízeň fanoušků? Jsem připraven na vše
Video se připravuje ...

„Byl jedinečným a úspěšným hráčem a je i úspěšným trenérem. Ve Spartě získal double, dařilo se mu v lize i s malými Blšany. Oceňuji na něm jeho klid, rozvahu. Jako hráč byl na sebe velmi náročný a věřím, že tuhle vlastnost přenese i do naší kabiny,“ uvedl Bokša.

BLOG Michala Koštuříka: Jihlava má kuráž. Bílek začne na Vysočině vylepšovat svou image>>>

Bílek dnes odpoledne povede první trénink Vysočiny a v sobotu ho čeká premiéra proti Jablonci. Před televizními kamerami. Trenér Hipp zůstane u týmu jako Bílkův asistent. "Těší mě, že Michal Hipp u týmu nadále setrvá a přijal pozici asistenta trenéra,“ okomentoval trenérskou rošádu František Vaculík, majoritní vlastník klubu.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud