19. září 2016 • 04:57

Tvrdý Panák a strach o Hubníka. Plzeňský kapitán ležel v bolestech

Autor: jon, kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už rozhodnuté utkání se jen dohrávalo, běžela 92. minuta v nastavení. Všechny na stadionu ale probral velmi nehezký moment. Plzeňský kapitán Roman Hubník se po střetu s karvinským Filipem Panákem svíjel na trávníku v bolestech. Hostující hráč dostal bez milosti červenou a na západě Čech teď všichni doufají, že lídr týmu bude v pořádku.



Šlo o hodně nešťastný střet. Roman Hubník se snažil utnout Panákův průnik a šel do souboje. Teprve dvacetiletý záložník se svezl po noze plzeňského kapitána a ten zařval bolestí.

Panák okamžitě uviděl červenou kartu. Byť Hubníka nezasáhl úmyslně, šlo o ošklivý a nebezpečný střet. Domácí stoper pak zůstal dlouho na trávníku. Po chvíli se zvedl, ale viditelně kulhal a nebyl úplně v pořádku.

"Roman šel do skluzu, dojel ho, posoudil bych to faulem, ale nechci to moc rozebírat. Doufám, že bude v pořádku, protože střední obránce je posty, kde jsme jen tři, potřebujeme, aby byli všichin zdraví," okomentoval střet z úplného závěru zápasu plzeňský trenér Roman Pivarník.

Plzeň - Karviná: Panák přišlápl Hubníka za červenou kartu
Video se připravuje ...

Až na zranění klíčové postavy týmu domácí favorit odcházel z trávníku spokojený. Plzeň předvedla velmi dobrý výkon a po jednoznačném průběhu nad Karvinou zvítězila 2:0.

"Celý zápas jsme kontrolovali, drželi jsme míč a zaslouženě vyhráli. Jen škoda, že jsme nedali víc branek. V naší hře je vidět zlepšení. Jsme silnější na míči a v kombinaci i v represinku a organizaci, abychom získali míč zpět bez ztráty území. Stále jsou tam ale věci, na kterých musíme pracovat," hodnotil utkání spokojený Pivarník.

Případná ztráta Romana Hubníka by mu ale přidělala značné starosti. Jde o klíčového muže západočeské obrany, hlavního lídra týmu. Navíc by bez Hubníka měl k dispozici jen dva klasické stopery - Lukáše Hejdu a Jana Baránka.

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Karviná 2:0. Výhru nad nováčkem vystřelil Hořava
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud