Tomáš Podvín
19. září 2016 • 21:09

Slavia pálila šance, Škoda pak rozhodl: Nedal jsem tyčku, takže dobrý

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zlepšený výkon, ale ta koncovka… Fotbalisté Slavie si v 7. kole ePojisteni.cz ligy proti Liberci vytvořili hned několik velkých šancí, ale nakonec byli rádi za nejhubenější výhru 1:0. Po poločase rozhodl útočník Milan Škoda. „Ten gól byl samozřejmě důležitý, ale oddechl jsem si, až když zápas skončil,“ přiznal po utkání úlevu kanonýr „sešívaných“.



Slavia převzala ještě v prvním poločase iniciativu a už ji nepustila. Proti Liberci měla hned několik šancí a nakonec slavila první tři body pod novým trenérem Jaroslavem Šilhavým . „Byl to hrozně těžký zápas, Liberec je velmi dobrý. Jsme strašně rádi, že jsme to zvládli,“ hodnotil Škoda .

Jediný gól zápasu padl po rohovém kopu. „Byl to signál, natlačili jsme se do branky a chtěli to tam dostat. Míč se odrazil na zadní tyč, Hušby to vrátil a já už měl před sebou prázdnou branku. Netrefil jsem tyčku, takže dobrý,“ usmál se zkušený útočník.

Škoda tím narážel na situaci, kdy trefil hlavou tyč z rohového kopu chvíli předtím, než se konečně prosadil. Mimochodem, branková konstrukce ho zradila i v předchozím zápase v Teplicích. „Věřím, že jsem to prolomil. Každý gól je samozřejmě velká pomoc,“ tvrdil.

Slavia - Liberec: Milan Škoda se dočkal a po rohu pálil přesně, 1:0
Video se připravuje ...

„Když jsme vyhráli, tak je to celkem jedno, ale kdybychom ztratili, tak bychom si kvůli těm neproměněným šancím určitě drbali hlavu,“ dodal Škoda.

Ze tří bodů měl nicméně kanonýr Slavie velkou radost. „Tabulka pro nás nebyla příznivá, hodně jsme tu výhru potřebovali. Můj gól byl důležitý, ale hlavní jsou tři body,“ měl jasno Škoda.

Duel s Libercem byl pro Škodu zvláštní ještě z jednoho pohledu. Celé utkání totiž sváděl souboje s kamarádem Martinem Latkou . „Známe se, Martin je hodně vysoký a silný. To ale také Hovorka, který je zase podsaditý, bylo to s nimi těžké,“ uznal útočník Slavie.

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Liberec 1:0. První výhru Šilhavého trefil Škoda
Video se připravuje ...

Radost fotbalistů Slavie po utkání s Libercem
Radost fotbalistů Slavie po utkání s Libercem

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud