25. září 2016 • 04:30

Petržela vymyslel klíčový gól Plzně: Šlápnutí a pískot? Nebyl to úmysl

Autor: jon, har
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šlo o utkání, které bylo ze strany Milana Petržely velmi dobré. V Teplicích se mu dařilo, plzeňský záložník vymyslel i vítězný gól pro Marka Bakoše. Když šel tři minuty před koncem ze hřiště, diváci hlasitě pískali. Možná i kvůli momentu ze 77. minuty, kdy za šlápnutí na domácího obránce Jeřábka dostal žlutou kartu. "Úmysl v tom nebyl," bránil se Petržela po utkání v rozhovoru do kamer České televize.



„Tři body – spokojenost. Ale herně to nebylo dobré,“ souhlasil po utkání záložník Viktorie Milan Petržela. „Ubojovali jsme to a to se cení,“ dodal.

Nebýt jeho, triumf by se na západ Čech nevezl. Subtilní záložník se totiž podepsal po vítěznou akci. „Narazil jsem si balon s Hořavou, pak jsem si pohlídal ofsajdovou lajnu a dal jsem to, jak jsem zvyklý pod sebe na přední tyč. Marek Bakoš to nádherně uklidil,“ popsal Petržela.

Mluvilo se o něm i v souvislosti s jinou situací. Šlápl na soupeře, nebo ne? „Faul to byl, ale úmysl ne. Nadskočil jsem a on lehnul pode mně, když jsem dopadal,“ líčil Petržela. Vysloužil si za to žlutou kartu.

Teplice - Plzeň: Petržela šlápl na Jeřábka a dostal žlutou
Video se připravuje ...

Ke konci už mu hodně docházely síly, tři minuty před závěrečným hvizdem ho střídal Radim Řezník . Při odchodu ze hřiště ho doprovázel pískot publika. "Diváci většinou pískají, když hrajeme venku, na to jsme zvyklí," mávl rukou Petržela.

Dobrým výkonem si řekl o místo v základní sestavě i v dalších zápasech. Už ve čtvrtek hraje český mistr druhý duel základní skupiny Evropské ligy ve Vídni proti Austrii.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Teplice - Plzeň: Petržela předložil míč Bakošovi a ten poslal Plzeň do vedení
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Teplice - Plzeň 0:1, těžký duel zlomil pro mistra Bakoš
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud