25. září 2016 • 20:18

Od nás nasazení nepřišlo, řekl Kadlec po derby. V týdnu prý zvracel

Autor: iSport.cz, kub
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia šla do derby s enormním nasazením, od Sparty nic takového nepřišlo. Proč, to si sparťan Václav Kadlec po prohraném zápase (0:2) 8. kola ePojisteni.cz ligy vysvětlit neuměl. Sám prý v duelu neměl sílu, ve středu a ve čtvrtek totiž zvracel.



„Nějaký dvě střely na bránu za celý zápas je málo, akorát to ukazuje, že výkon byl slabý,“ smutnil Kadlec po prohraném derby. „Slavia měla enormní nasazení, my si říkáme, že ho musíme mít taky, a pak to na hřišti není. Bohužel…“ hledal jen těžko slova.

Václav Kadlec: Slavia měla na rozdíl od nás enormní nasazení
Video se připravuje ...

Zatímco v pondělí ve Zlíně nejdražší posila v historii klubu svým výkonem a gólem pomohl Spartě k bodu, proti úhlavnímu rivalovi skoro nebyl vidět. „Bohužel jsem neměl sílu, protože jsem ve středu a ve čtvrtek zvracel, takže jsem byl rád, že stojím na nohou,“ přiznal Kadlec.

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Slavia 0:2. Derby rozhodl Mešanovič se Zmrhalem
Video se připravuje ...

Musíme se sebrat jako chlapi, burcuje Koubek

„Jak jsme se teď dostali na dno, musíme se vyhrabat zase zpátky. Můžeme si sami za to, kde jsme, teď nám nezbývá nic jiného, než se jako chlapi a Sparta sebrat a vystoupat zase na vrchol, kam patříme,“ burcuje jeho parťák Tomáš Koubek, který chycenou penaltou držel šance Sparty.

Koubek: Myslel jsem, že nás chycená penalta nakopne
Video se připravuje ...

 „Je to strašně na houpačce. Když jsme minule odehráli dobrý zápas ve Zlíně, bylo to zlepšení oproti tomu, co jsme hráli předtím. A pak zase předvedeme tohle…“ nechápal brankář mizerný výkon Letenských. „De facto jsme neměli ani žádnou vyloženou šanci, ze které bychom mohli jít do vedení. Jsme jaloví, v defenzivě nám to neklape,“ přemítal.

Doufal přitom, že právě jeho zákrok proti Mešanovičovi Spartu v derby nakopne. „Věděl jsem, kam ji kope. A taky jsem to v sobě cítil, že by to měl být okamžik, který nás nastartuje k tomu, aby se první poločas neopakoval. Ale všichni jsme bohužel viděli, že nám to nepomohlo,“ dodal Koubek.

Ščasný: Sedneme si s vedením a najdeme nejlepší řešení pro mužstvo
Video se připravuje ...

Sparta - Slavia: Václav Kadlec se uvolnil ve slávistické šestnáctce, ale trefil jen boční síť
Video se připravuje ...

Sparta - Slavia: Dělovku Václava Kadlece vyrazil Pavlenka
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud