6. října 2016 • 19:39

Spartu (zatím) povede Holoubek. Klub chce dlouhodobější řešení

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta se musela smířit s tím, že (minimálně v současné době) vysněného trenéra Jindřicha Trpišovského nezíská, žádná další jednání s Libercem už prý nevede. Na lavičce tak zatím dál zůstane David Holoubek, podle generálního ředitele Adama Kotalíka klub nebude jednat pod tlakem. „Chceme do Sparty přivést trenéra, který bude dlouhodobějším řešením,“ vyhlásil.



„Mohu potvrdit, že s trenérem Trpišovským jsme absolvovali několik schůzek, ale aktuálně žádná další jednání se Slovanem Liberec o jeho příchodu do Sparty nevedeme,“ uvedl Adam Kotalík na klubovém webu.

Spartu tedy i po reprezentační pauze povede David Holoubek. „V současné chvíli tak zůstává realizační tým beze změn a bude připravovat tým na nadcházející zápasy,“ potvrdil generální ředitel.

Holoubek: Zdálo se mi, že dá Kadlec hattrick, pro Dočkala mám respekt
Video se připravuje ...

„Jsme si samozřejmě vědomi skutečnosti, že David Holoubek, který byl pověřen přípravou na poslední dvě utkání, nemůže být z legislativních důvodů jmenován hlavním trenérem. Budeme tedy hledat takové řešení, které bude v souladu s předpisy,“ slíbil šéf klubu s tím, že teď není kam spěchat.

„Chceme do Sparty přivést trenéra, který bude pro klub dlouhodobějším řešením. Proto nebudeme jednat v řádu dnů pod tlakem, ale hodláme si tento krok připravit,“ dodal generální ředitel Sparty.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud