19. října 2016 • 10:28

Šlágr Plzně se Spartou odřídí Hrubeš. Odpíská tak 100. ligový zápas

Autor: šq
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hlavním sudím v nedělním šlágru 11. kola ePojisteni.cz ligy mezi Viktorií Plzeň a Spartou bude podle informací deníku Sport Karel Hrubeš. Pro 39letého zkušeného arbitra to bude jubilejní stý ligový duel, který bude řídit. V nejvyšší české fotbalové soutěži působí od ročníku 2007/08.



Asistenty Hrubešovi budou Ivo Nádvorník a Ondřej Pelikán. Jako brankoví sudí byli delegováni Pavlové Franěk a Julínek. Čtvrým sudím bude Martin Wilczek.

„Velmi si vážím důvěry, kterou jsem s ostatními kolegy dostal. Veřejnost vnímá utkání jako velkou událost, ale já se na něj připravím stejně zodpovědně jako na každé jiné,“ řekl Hrubeš pro fotbal.cz. „Osobně si nejvíc přeju to, aby se po utkání mluvilo hlavně o krásném fotbale a individuálních výkonech hráčů. Pokud my rozhodčí zůstaneme v ústraní, bude to znamení našeho dobrého výkonu,“ dodal.

V lize působí od sezony 2007/2008. A i když měl období, kdy byl na hraně vypadnutí z listiny sudích, díky výraznému zlepšení se mezi elitou udržel. V anketě deníku Sport o Zlatou píšťalku po 10. Kolech vede s vysokým průměrem 7,43.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud