29. října 2016 • 17:10

Hruškovo déjà vu! Za chybu jiné trestal, sám udělal na Spartě kiks

Autor: Daniel Ryl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To si Aleš Hruška za rámeček rozhodně nedá. Zkušený brankář Příbrami už odchytal na hřišti Sparty mnoho zápasů, ale na ten sobotní (0:4) jen tak nezapomene.



Bývalý člen širšího reprezentačního kádru však nezačal vůbec špatně, jenže po několika dobrých zákrocích selhal po střele Vjačeslava Karavajeva. Ruský obránce se v 18. minutě opřel do míče z úctyhodné vzdálenosti a jeho střela proletěla až k příbramskému brankáři, kterého čekala zdánlivě jednoduchá situace. Hostující brankář ovšem zachyboval a míč mu propadl v náručí mezi nohama až do branky.

Pro Příbram se jednalo o tvrdý direkt, protože na Letné nezačala vůbec špatně. Šance si ale vytvářela také Sparta, přesto svítil nerozhodný stav i díky Hruškovi, který si těsně před lacinou brankou dokázal poradit s pokusy Lukáše Juliše a Davida Lafaty.

Sparta - Příbram: Hruška jako cedník – pustil snadnou Karavajevovu střelu
Video se připravuje ...

Třicetiletého brankáře možná zastihla karma, protože v předchozích zápasech několikrát vyčinil svým spoluhráčům za jejich chyby. V Karviné dokonce po chybě Tomáše Pilíka jeho tým inkasoval a příbramský brankář po svém spoluhráči vzteky mrštil míč. Dnes ale udělal chybu on sám.

O pocitech zkušeného brankáře by mohl vyprávět i takový brankář jako Petr Čech. V podstatě stejný gól totiž inkasoval před patnácti lety v Ďolíčku. Střela Marcela Meleckého se nakonec zapsala do ligových dějin, protože ukončila rekordní 903 minut trvající sérii bez inkasované branky, která je stále rekordním zápisem.

Sparta - Příbram: Hruška vychytal Juliše, pak i Lafatu
Video se připravuje ...

Brankář Příbrami Aleš Hruška smutní. Právě propustil slabý pokus Karavajeva mezi nohy.
Brankář Příbrami Aleš Hruška smutní. Právě propustil slabý pokus Karavajeva mezi nohy.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud