7. listopadu 2016 • 16:33

Jiráček v Plzni opět budil emoce! Pustil se do ostré hádky s Řezníkem

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Opět po roce přijel do Plzně jako soupeř. S tím rozdílem, že tentokrát na sobě Petr Jiráček neměl rudý, ale zelený dres. Zkušený záložník totiž v létě odešel ze Sparty hostovat do Jablonce. I proto nemusel v utkání ePojisteni.cz ligy poslouchat nepříjemný pískot a pokřiky fanoušků po celý zápas jako před rokem. Přesto jednou velké emoce vyvolal.



Běžela 83. minuta duelu Plzně s Jabloncem, když hostující Jiráček nasadil jesle obránci Radimu Řezníkovi a snažil se ho oběhnout. Jenže to mu plzeňský bek nedovolil a soupeře odstavil. Jiráček následně povalil Řezníka na zem.

Nešlo o nic zákeřného, přesto se do sebe bývalí spoluhráči z Plzně pustili. Řezník s Jiráčkem na sebe řvali a to i z velké blízkosti. Bývalý záložník Viktorie a jeden ze strůjců velkého plzeňského vzestupu si za to vyslechl hlasitý pískot.

Plzeň - Jablonec: Řezník se poštěkal s Jiráčkem, toho plzeňští fans vypískali
Video se připravuje ...

Z miláčka nepřítelem

Oproti tomu, co zažil Jiráček v Plzni se Spartou, to byl ale slabý odvar. Když před rokem přijel do Doosan Areny s letenským týmem, pískalo se na něj, kdykoliv se dotkl míče. Příznivci Viktorie mu přestup do Sparty neodpustili.

Fanoušci si navíc proti svému bývalému oblíbenci připravili choreo i pokřiky. „Ze Sparty se chodí do Plzně, ne naopak,“ stálo na transparentu, který diváci doplnili pokřikem „Jiráčku, kam jsi dal rozum“.

Ze Sparty se chodí do Plzně, ne naopak, vzkázali fanoušci Jiráčkovi
Video se připravuje ...

Že už Jiráčkovy vazby k Plzni skutečně ochladly, dokázali pak sami hráči. „Už nejsme kamarádi, spálil mosty. Myslím, že to není dobré,“ postěžoval si tehdy Milan Petržela. „Plzni nic nedlužím,“ reagoval Jiráček.

Ani v dalším vzájemném zápase se to pak bez kontroverznosti neobešlo. Když hrála Plzeň na Letné, Jiráček odmítl podat ruku jak Petrželovi tak Davidu Limberskému.

Sparta - Plzeň: Jiráček nepodal ruku Limberskému, Costa ignoroval Petrželu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud