Pavel Janega
20. listopadu 2016 • 10:15

Kadlec na podzim asi dohrál. Proti Karviné nasadila Sparta i dorostence

Autor: Pavel Janega
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Svalové zranění už v podzimní části pravděpodobně nepustí forvarda Václava Kadlece do ostrého zápasu. V dnešním ligovém utkání s Karvinou (15.00, přímý přenos na iSport.cz) se tak Sparta musí vypořádat s jeho absencí, do hry vyslala útočnou dvojici David Lafata – Matěj Pulkrab.



Václav Kadlec si poranil sval v nedávném ligovém utkání s Příbramí bez cizího zavinění už ve druhé minutě. Ačkoliv prvotní lékařské vyšetření ukázalo, že se nejedná o vážné zranění, sval se zlepšoval pomalu a posila za 73 milionů korun nakonec vynechala i reprezentační blok s Norskem a Dánskem. Teď se zdá, že Sparta bude Kadlece postrádat do konce podzimu, včetně postupových bojů v Evropské lize.

Ještě větší trable přetrvávají u Letenských uprostřed zálohy. Startovat proti Karviné nemůže Bořek Dočkal kvůli třízápasovému trestu za loket v Liberci a nevyprazdňuje se ani marodka, byť se Aleš Čermák či Michal Sáček pomalu dávají dohromady. Proto trenér David Holoubek nasadil do základní sestavy proti Karviné Filipa Havelku. 

„Nováčci jsou vždycky v postupové euforii, kritický pro ně bývá až druhý rok. Ale hrajeme doma a se vším respektem ke Karviné musíme chtít vyhrát," komentoval soupeřovy výsledky kapitán Sparty David Lafata pro klubovou televizi. Jeho tým má velkou šanci stáhnout náskok Viktorie Plzeň, která remizovala v Mladé Boleslavi 0:0, na sedm bodů.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vácha a Kadlec pod palbou dětí. Jak brání Spartu a kamarádí se slávisty?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud