5. prosince 2016 • 04:57

Šmicer věří Slavii. Šilhavý shodil z hráčů deku a tým má nyní na titul, říká

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia zase mluví o titulu. U posledních dvou, které pražský klub získal v sezonách 2007/08 a 2008/09, byl i Vladimír Šmicer. Bývalý reprezentační záložník a legenda klubu věří, že jeho nástupci mohou druhé místo po podzimu ještě vylepšit. "Slavia na titul má, ale favoritem stále zůstává Plzeň,“ prozradil na akci pro fanoušky Otvíráme Eden.



Co říkáte na podzimní vzestup Slavie?
„Moc mě to těší, všichni jsme měli velké očekávání s novým majitelem, který do klubu investuje dost peněz. Vždycky ale záleží na výsledcích. Ano, jsme spokojení, máme finanční zázemí, máme skvělé výsledky a jsme na druhém místě v tabulce. Jsem moc spokojený s tím, jak Slavie hrála a jak se na podzim zvedla."

Čím si vzestup vysvětlujete?
„Většina z nás viděla, že ten tým má kvalitu, ale někdy je to potřeba z těch hráčů dostat a probudit. Povedlo se to trenérovi Šilhavému, který přišel místo Dušana (Uhrina ml.). Přišlo mi, že z týmu spadla deka, hráči si začali víc věřit. To bylo důležité, protože kvalitou kádru si kluci zaslouží být minimálně do třetího místa."

Vladimír Šmicer: Jsem spokojen. Máme finanční zázemí, máme výsledky
Video se připravuje ...

Má Slavia na to, aby už v této sezoně získala titul?
„Myslím, že má. Plzeň pro mě pořád zůstává favoritem, má trošičku ještě zkušenější družstvo. O titul může hrát ještě Sparta a uvidíme, jak se přes zimu připraví Boleslav a Zlín. Ale všechny tyto týmy o titul určitě hrát můžou."

Co jste říkal na krásný dloubák Milana Škody, který skóroval ve Zlíně?
„Milan to řešil tak, jak má. Způsob jakým dal gól, byl pro diváky zábavný. Tohle na hřišti vidíme rádi. Milanovi se povedlo zahřát srdce fanouška.“

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Zlín - Slavia: Škoda jako Poborský! Krásným lobem překonal Dostála, Slavia vede 2:0
Video se připravuje ...

Slavia otevřela Eden. Fanoušci si prohlédli stadion a užili si den s hráči
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud