11. ledna 2017 • 13:50

Největší rebel je Vašon, řekl Juliš. Kdo ze sparťanů ho předběhne?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE ŠPANĚLSKA | Ve Spartě v divokém podzimu zasáhl do prakticky každého zápasu, jeho porce minut se postupně zvětšovala, v lize dal dva góly. Lukáš Juliš odpovídal čtenářům iSport.cz ze soustředění ze Španělska. Dvaadvacetiletý útočník mimo jiné prozradil, kdo je v letenské kabině největším rebelem, jak se mu hraje s Tomášem Rosickým či jakým autem jezdí. 



Juliš obdržel od čtenéřů iSport.cz spousty dotazů. Moc si pochvaluje spolupráci s Tomášem Rosickým, který usilovně pracuje na návratu na trávníky.

"S Rosou jsem absolvoval pár tréninků a bylo vidět, že je to prostě Rosa. To nikdo nemá. Běžel jsem za hráčem a najednou to po jeho přihrávce uklízel do prázdné brány. Úžasný. Snad si s ním všichni na jaře zahrajeme víc," přeje si Juliš.

Skromný forvard narozdíl od svých spoluhráčl nemá na těle žádné tetování ani si nelibuje v drahých autech. Je spíš tišší, skromné povahy a chce, aby za něj mluvily především výkony na hřišti.

VIDEO 360°: Takhle makají hráči Sparty na soustředění ve Španělsku
Video se připravuje ...

"Nastupovat za Spartu je tady v Čechách nejvíc, vždycky jsem o tom snil a jsem hrozně šťastný. Snad mě mají starší hráči rádi. Občas jsem nervózní, snaží se mi radit a pomáhat, za to jim moc děkuju," vzkazuje Juliš.

Ve Spartě patří k nejrychlejším hráčům. "Už když jsme byli v béčku, tak mě Timmy předbíhal. O kousek! Ale ve Spartě máme víc rychlých hráčů," připomněl navrátilce do letenského áčka, dalšího vyhlášeného sprintera.

ODPOVĚDI LUKÁŠE JULIŠE

Lukáš Juliš

Zbyšek Pantůček, 11. ledna 2017
Čau Lukáši, kdo je v kabině Sparty nejvtipnější, nejukecanejsi, nejtišší, nejrozumnejsi, největší rebel ?...ještě by mě zajímal tvůj oblíbený velkoklub, kterému fandis od mala..krom Sparty samozřejmě :-) :-).. díky za odpověď, ať se daří!
Nejvtipnější Pulky, nejukecanější Ondra Mazuch, nejtišší Timmy, nejrozumnější já :-) a Bořek, největší rebel asi Vašon, ale mě to osobně nepřijde. Spíš si to myslí lidi.
Michal, 11. ledna 2017
Jaký tým je Ti v lize sympatický a jaký naopak vážně nemáš rád.?
Dodo, 11. ledna 2017
Zdravím,Jak vycházíš s Rosou ? Je to obrovská osobnost,jde to poznat i v kabině ?
Je to obrovská osobnost, já doufám, že s ním vycházím docela dobře, zrovna dneska mi na tréninku radil. Co řekne, to posloucháme na slovo. Má za sebou neuvěřitelnou kariéru.
Johny, 11. ledna 2017
Jak se jeví na soustředění mladý Frýďas?
Je šikovnej. Malinkej, ale velice šikovnej. Když bude pracovat, může všem hodně ukázat.
Filip Novak, 11. ledna 2017
Jaký doplňkový sport mate nejradsi? :)
Tenis, tam je to jednoznačné. Rád na něj koukám, rád si ho zahraju.
Lipac, 11. ledna 2017
Jaké máš auto?
Mám Kia Seed, nic moc :- ) Ale jsem s ním spokojený.
Bělčický Martin , 11. ledna 2017
Líbí se ti vietnamské dívky ?
Ani moc ne, mám Češku a jsem spokojený :-)
Martin , 11. ledna 2017
Ahoj Juldo, kde nejvíce trávíš volný času mimo tréninkové centrum sparty ? :)
Doma. Občas jdeme s přítelkyní do kina, ale v sezoně moc volného času není, pořád hrajeme. Někdy jdeme s klukama ven na kafe, ale rád trávím čas s přítelkyní.
Lukas, 11. ledna 2017
Jak do kabiny zapadl Bogdan? Ve videích vypadal trochu vyjukaně :)
Myslím si, že zapadl dobře. Normálně se s ním bavíme, on se usmívá. Je to úplně v klidu.
Z božské vůle punk, 11. ledna 2017
Zdarec, kdo je v kabině největší bavič? A jak vidíš šance Sparty na titul? Hodně štěstí v EL a trochu míň v domácí soutěži (přeci jen jsem slavista :D)!
Byli Krejda s Brábou, ti hlásili hodně. Teď bych těžko vybíral jedno jméno, je to tak rozložené. Myslím si, že šance je a není malá. Když porazíme Slavii a Plzeň, tak je šance velká.
Tranič , 11. ledna 2017
Juldo za kolik máš 30m sprint ?
Ty jo, běhali jsme to, ale upřímně si nepamatuju. Běhali jsme to už v dorostu, ale vybavuju si, že jsem byl docela rychlý :-)
Michael, 11. ledna 2017
Ahoj Lukáši proč tak nepoužívaš instagram
Mám ho založený, ale nevím, nikdy mě tohle moc nechytlo. Sobě se na fotkách nelíbím, přijde mi divné se tam dávat. Spíš sleduju ostatní :-)
David Břoušek, 11. ledna 2017
Zdravím, předem přeju hodně štěstí a zdraví v letošní sezóně :) Chtěl bych se tě zeptat,jaký to je pro tak mladšího hráče pocit,nastupovat pravidelně za naši Spartičku ,jak tě berou "zkušení" plejeři v čele s Lafim a Rosou,jestli mají hodně "výtek a rad" ? :) A co říkáš na novej seriál Vyšehrad,popřípadě esi by sis v něm chtěl taky střihnout nějakou menší roli? Ať se daří na ligové i evropské scéně :)
Díky za přání. Nastupovat za Spartu je tady v Čechách nejvíc, vždycky jsem o tom snil a jsem hrozně šťastný. Snad mě mají starší hráči rádi :-) Občas jsem nervózní, snaží se mi radit a pomáhat, za to jim moc děkuju.
Hustoles, 11. ledna 2017
Teď jsem koukal na fotky ze druhého tréninkového dne a všiml jsem si, jak máš brutálně natržený rozlišovák. Jak k tomu prosím tě došlo? Kdo tě tak nevybíravě potahal? Nebyl to náhodou Ondra Mazuch? :-D
Přesně tak, byl to Ondřej Mazuch, udělal to ve vápně, ale penaltu jsme nekopali. Jen mi to rozerval.
Janicka, 11. ledna 2017
S kym ve Sparte travis nejvice volneho casu?Díky
S Alešem Čermákem, pak s Pulkym a Sáčisem. Jsme taková partička mladých
Peťa H., 11. ledna 2017
Zdravím, Lukáši. Strašně moc ti fandím a přeju ti ať se co nejvíc prosadíš, ale myslím si, že máš momentálně spoustu velmi kvalitních konkurentů v útoku. Je nějaká speciální věc, na které nejvíc pracuješ a ve které by ses chtěl nejvíc zlepšit, aby ses před ně dostal? Hodně zdraví a ať se daří.
Konkurence je teď velká, neumím moc hlavičkovat, musím na tom zapracovat. Spoustu gólů padá hlavou, to mi moc nejde. Musíme zlepšit i produktivitu, Lafi je bude dávat pořád...
xmansonx, 11. ledna 2017
Sázíte vy nebo někdo ze známých na sport?
Mám rád tenis, občas si si na něj vsadím.
ježek, 11. ledna 2017
Jaký je trenér David Holoubek? O přestávce klidný nebo někdy hodně hlučný?
Je hlučnější, když se mu něco nelíbí, tak dokáže zvednout hlas. Když hrajeme hrozně, tak v kabině pochopitelně ticho není.
Županič, 11. ledna 2017
Lukáši, nelákalo by vás zahrát si někdy pod panem Půlpitem? Sice je spíš vyznavačem defenzivní vozby, ale podle mě by z vás udělal dobrého stopera. Co vy na to?
Nikdy nevíte, co se při fotbale stane. Co jsem různě slyšel, asi bych nechtěl :-)
Ivo Špes, 11. ledna 2017
Dobrý den, vypadáte jako velký slušňák, skoro mi přijde, že se do fotbalové kabiny vzhledově ani nehodíte. Používáte vůbec gel na vlasy? A máte tetování, nebo ho máte aspoň v plánu? Děkuji za odpověď!
Slušńák jsem, gel nepoužívám, tetování nemám :-) Ale myslím si, že v každé kabině je někdo takový...
klapka, 11. ledna 2017
Ahoj. Pokud bys vypozoroval, že tvoje vytížení ve Spartě nebude odpovídat tvojí představě, uvažoval bys o přestupu do Slovanu Liberec?
Nedokážu říct. Pokud bych cítil, že tu jsem 20. hráč, tak by se to muselo nějak řešit. Samozřejmě ale doufám, že to nenastane. Chci být platným hráčem.
Hugo, 11. ledna 2017
Jak často měníš kopačky?
Moc časo ne. Mám rád, když si je pak roztáhnu, takže třeba jednou za půl roku. Nejsem takový, že bych je musel měnit ob zápas.
Dominik Ambroz, 11. ledna 2017
Ahoj Lukáši chtěl bych se zeptat jestli kdyby třeba za pět let přišla nabídka z Číny (hlavně kvůli penězům samozdřejmě), šel by si tam? Nebo se chceš posunout do nějaké lepší ligy Bundes, BPL.. Nebo si spokojený ve Spartě. Děkuju za odpověď a ať se daří :)
Na to se těžko odpovídá, určitě bych se Číně nebránil, pokud by to bylo skutečně v pozdější fázi kariéry, třeba za deset let.
Peter, 11. ledna 2017
Zdravím Lukáši, chtěl bych se zeptat, kdo v kabině schytává na svojí osobu nejvíc vtípků? :)
Na Marece toho jde hodně, na mě bohužel občas taky, jsme takoví hodní :-) Ale nejvíc to schytává Marec.
Vladislav, 11. ledna 2017
Zdravim Lukasi. Co rikas na trenera Holoubka? Dle meho nazoru to s tymem umi lepe nez trener Scasny a pusobi to na mne tak, ze i mezi hraci je oblibenejsi nez p.Scasny, je to tak?
Je to výborný trenér, po tom, jak nám to nešlo, nás zvednul. Dal hře řád, má to propracované a je to skvělý trenér. Nemyslím si, že by pan Ščasný byl neoblíbený, ale neměli jsme výsledky. Pak je logicky horší atmosféra.
Michal , 11. ledna 2017
Ahoj Lukáši, jaký je tvůj oblíbený zahraniční hráč a proč ? :)
Byli to Fernando Torres a Steven Gerrard, sledoval jsem každý zápas Liverpoolu.
Hrombor, 11. ledna 2017
Ahoj Lukáši, chtěl bych vědět toto: tvoje oblíbena barva Oblibene jídlo Oblibena země (kromě ČR) Oblíbena značka kopeček Styl hry, který ti vyhovuje Koho nejvíc uznáváš jako spartanskou legendu... Díky za odpověď, Hrombor
Modrá, smažák s kroketama, Anglie, mám smlouvu s Adiddasem, tak co mám říct jiného? :-) To je těžké vybrat pouze jednu, Sparta má spoustu legend.
Kuba Koudelík, 11. ledna 2017
Lukáši - jak myslíte, že dopadne to neuvěřitelné rozhazování Slavie. Myslíte si, že je v lize nyní férové prostředí?
Přišli Číňaní, mají peníze, tak proč by neutráceli, když na to mají? Peníze nejsou všechno...
Libor, 11. ledna 2017
Čau Lukáši. S kým jsi na pokoji ve Španělsku? A jaký to je hrát s Rosou?
Jsem s Čermym, býváme spolu pořád. S Rosou jsem absolvoval pár tréninků a bylo vidět, že je to prostě Rosa. To nikdo nemá. Běžel jsem za hráčem a najednou to po jeho přihrávce uklízel do prázdné brány. Úžasný. Snad si s ním všichni na jaře zahrajeme víc.
Veteranos pirates, 11. ledna 2017
Jak jsi byl spokojený se svou rolí ve Spartě na podzim? Osobně jsem čekal jsem více gólů od tebe po velmi nadějném jaru. Cítíš se lépe na hrotu než u lajny? Ať se daří. ACS
Čekal jsem od sebe víc, dal jsem v lize dva góly, jeden v poháru. To dobré není, ale beru pozitivně, že jsem vydržel zdravý. Odehrál jsem toho hodně, ale produktivita dobrá nebyla. Vím to. Snažil jsem se víc makat pro tým, když mi tam góly nepadaly.
Jan Laubacher , 11. ledna 2017
Jak vidíš šance našeho reprezentačního týmu do 21 let na nadcházejícím Euru v Polsku?
Skupina je pěkně těžká, ale to jsme čekali, moc na výběr nebylo. Šance jsou vždycky, máme dobré hráče. Páťa Schick nebo Jankto hrají dobře v Itálii, EURO je o pár gólech. Šance jsou vždycky.
Theabr, 11. ledna 2017
Jak to má celá kabina s Plzní? Je pravda že ji nemáte rádi?
Momentálně nás poráží, takže jí moc v lásce nemáme :-) Není to úplně nenávist, spíš rivalita na hřišti. Oba chceme vyhrávat tituly, jim se to nyní daří lépe, musíme to přerušit.
Karel Nováková, 11. ledna 2017
Jak se vám líbí kolekce oblečení Lukáše Váchy? Máte nějaký kousek v šatníku?
Nemám, já jsem takovej jenom do tepláků a mikin. Ale kolekce se mi líbí, má to hezké.
David Hruška, 11. ledna 2017
Ahoj, chtěl bych se zeptat, s kým se ti nyní ve Spartě hraje nejlépe, s kým si herně nejvíc rozumíš?
Samozřejmě se mi výborně hraje s Bořkem a Lafim, to jsou fantastičtí fotbalisté. Ale to platí i pro Karavajeva, Aleše Čermáka i další hráče.
Jan Máslo, 11. ledna 2017
Kdo je podle vás v současné době nejrychlejší hráč sparty ? Díky za odpověd
Já, samozřejmě :-) A pak možná ten Timmy...
Petr Lavka, 11. ledna 2017
Ahoj Lukasi, je tvojim cilem do budoucna prosadit se v zahranici? Pokud ano tak kde a za jaky klub? Dekuju za odpoved
Každý hráč musí mít cíl se dostat do zahraničí, platí to i u mě. Vždycky jsem fandil Liverpoolu, ale anglická liga je hodně vysoko...
Kuba Krejci, 11. ledna 2017
Mas vuz s automatickou prevodovkou nebo manualni?
Mám manuál, jsem skromný :-)
Pavel, 11. ledna 2017
Dobry den jakemu tymu fandite ve formuli 1?
Formuli 1 víc nesleduju, vždycky jsem fandil Ferrari a Schumacherovi. Teď už jí ale moc nesleduju.
Tomáš, 11. ledna 2017
Jak vidíš svoje šance na základní sestavu?
Musím makat, konkurence je tady obrovská. Máme tu dvacet hráčů a dalších pět je zraněných. Je to jenom na mě, máme ještě měsíc, uvidíme.
Sparta, 11. ledna 2017
Zdravím Lukáši. Zajímalo by mě, jaké jsou tvé oblíbené filmy? Díky.
Mám oblíbené fotbalové filmy Gól 1, Gól 2, Okresní přebor a pak hlavně komedie.
míček, 11. ledna 2017
Kolika procentní šanci na titul má ještě Sparta? A hlavně, je Slavia favoritem na titul jak se mluví?
Když vyhrajeme všechny zápasy, tak titul můžeme v klidu mít. Liga je vyrovnaná, soupeři budou ztrácet. Myslím si, že se rozhodne mezi námi, Slavií a Plzní. Doufám, že vyhrajeme my, nic jiného nám nezbývá :-)
Aleš, 11. ledna 2017
Ahoj ,dáte si někdy k večeři pivo nebo je přísný zákaz ala Hřebík?:-)
Pivo mi zatím ani nezačalo moc chutnat, k večeři si ho nedávám :-)
Vojta, 11. ledna 2017
Jak jste se cítil při vstřelení vaší první branky v evropské lize?
To byl asi nejhezčí pocit ve Spartě, doma proti Krasnodaru, plná Letná... Byla to euforie, pak jsem si ten gól musel ještě párkrát pustit.
Aleš Bejr, 11. ledna 2017
Ahoj Juldo víš kdo o tobě řekl že jsi typ utočníka jako byl Thierry Henry ? :)
To upřímně nevím, rozhodně by mě to ale zajímalo :-)
Jituš , 11. ledna 2017
Kdo je nejrychlejší hráč ve Spartě Juldo ? Ty nebo Timmy ? Makej na sobě ! :)
Už když jsme byli v béčku, tak mě Timmy předbíhal. O kousek! Ale ve Spartě máme víc rychlých hráčů.
Pavel, 11. ledna 2017
Ahoj Luky, chtěl bych se zeptat, jestli sleduješ seriál Vyšehrad a co na něj v kabině říkáte? :)
Sledujeme to, je to sranda. Je to takové trochu přehnané, ale je to legrace. Nějak hodně to ale nerozebíráme :-)
Matouš Sparťan, 11. ledna 2017
Ahoj Juldo, hraje se ti lépe na hrotu, nebo na postu pravého záložníka ?
Dobrý den, to je těžká otázka. Jsem útočník, vždycky jsem hrál na hrotu, na krají je to zpestření, baví mě to i tam.

Pro celé rozlišení klikněte na fotku

Rosický už maká s míčem! Podívejte se, jak cvičí pravačku i levačku
Video se připravuje ...

VIDEO 360°: Trénink fotbalistů Sparty
Video se připravuje ...

Sparťané ladí formu ve Španělsku. Holoubek už cepuje i posily
Video se připravuje ...

Rosický v akci: Na soustředění pracuje na obratnosti i rychlosti
Video se připravuje ...

VIDEO 360°: Podívejte se, jak Rosický ve Španělsku maká na návratu
Video se připravuje ...

Lukáš Juliš (uprostřed) odchází z tréninku na soustředění Sparty ve Španělsku
Lukáš Juliš (uprostřed) odchází z tréninku na soustředění Sparty ve Španělsku

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud