20. ledna 2017 • 13:00

Žádaný útočník opouští Slavii. Železník podepsal v Mladé Boleslavi!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani Zlín, ani Teplice, ani pokračování ve Slavii. Útočník Lukáš Železník opustil klub z Edenu a zamířil do Mladé Boleslavi. V klubu podepsal smlouvu na tři a půl roku.



Exotické soustředění v Číně bylo tím posledním, co útočník Lukáš Železník ve Slavii prožil. Dnes se stal posilou Mladé Boleslavi, kde podepíše smlouvu na tři a půl roku. Středočeši by měli sešívaným za šestadvacetiletého hráče zaplatit pět až šest milionů korun.

O Železníka byl zájem. Jedna z variant zněla, že by šel na půlroční hostování do mateřského Zlína v rámci transferu Vukadina Vukadinoviče. O jeho hostování se pokoušely i Teplice. Jenže Mladá Boleslav ostatní trumfla. Železníka chtěla na přestup a podala odpovídající finanční nabídku. V novém klubu se útočník v pátek 20. ledna zapojil do přípravy.

"Každý hráč, který prošel Slavii, v ní nechal kus srdce. Odchod Lukáše Železníka však bolí. Zaslouží si ale hrát a být v klubu, kde se mu to povede. Je to nejlepší řešení pro hráče i pro klub. Lukáše zastavilo v rozletu zdraví. Přeji mu, ať se mu v kariéře daří," popřál šestadvacetiletému hráči Jaroslav Tvrdík, předseda představenstva pražské Slavie. "Prožil jsem ve Slavii radost i smutek. Přeju jí hodně štěstí jak na české, tak na mezinárodní scéně. Děkuji i fanouškům za skvělou podporu," vzkázal sám hráč.

Železník přišel do Slavie před rokem v zimě poté, co měl na podzim výbornou formu a dal za Zlín osm gólů. Jenže do sestavy se i kvůli vleklým potížím s kotníkem, které vyvrcholily operací, a velké konkurenci neprosadil. 

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Další informace si přečtěte v pátečním Sportu. Elektronickou verzi včetně archivu novin najdete ZDE »

Titulní strana deníku SportFoto Sport

Zde si vyberte, zda si chcete aktuální či archívní vydáníku Sport přečíst ve vašem počítači, nebo ve smart phonech či tabletech.

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Slavia - Ostrava: Šrom vychytal Železníkovu tutovku
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud