25. ledna 2017 • 11:43

Potvrzeno! Tecl už patří Slavii, klub upoutal při podzimní remíze

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia hlásí šestou zimní posilu! Smlouvu na tři roky podepsal dosavadní útočník Jablonce Stanislav Tecl. „Bylo to hrozně rychlé. V pondělí jsem se o přestupu dozvěděl a hned jsme se domluvili. Moc se na působení ve Slavii těším,“ uvedl 26letý forvard pro klubový web.



„Jsme rádi, že se představy Jablonce a Slavie konečně setkaly a můžeme Standu přivítat v našem klubu. Velmi dobrým výkonem na sebe upoutal také v našem vzájemném podzimním zápase,“ uvedl pro klubový web generální ředitel Martin Krob.

Tecl je odchovancem Jihlavy a v Edenu krátce hostoval na jaře 2010, kdy zasáhl do čtyř zápasů. Poté se vrátil na Vysočinu a před čtyřmi lety zamířil do Plzně, s kterou získal dva tituly. Z Viktorie předloni v červnu zamířil do Jablonce, kde se potkal se současným koučem červenobílých Jaroslavem Šilhavým.

CELÝ SESTŘIH: Jablonec - Slavia 0:0
Video se připravuje ...

"Standu znám velmi dobře a do týmu jsem si ho přál," prohlásil Šilhavý. "Je to velmi kvalitní a charakterní hráč se zkušenostmi z evropských pohárů. Jsem přesvědčen, že do kabiny zapadne bez problémů a na hřišti se mu bude dařit," přidal pětapadesátiletý trenér.

V první lize má Tecl na kontě 38 gólů ve 110 zápasech. Do sezony se dvojnásobný český reprezentant kvůli zdravotním potížím zapojil až v sedmém kole a v osmi duelech nastřílel čtyři branky.

Pro Slavii je Tecl šestou zimní posilou. Celek z Edenu už angažoval záložníky Jana Sýkoru, Marka Alvira, obránce Michaela Lüftnera s Perem-Egilem Floem a brankáře Přemysla Kováře.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud