Pavel Janega
30. ledna 2017 • 18:20

Potočného zlákal do Liberce Trpišovský: Myslím, že tomu rozumí

Autor: Pavel Janega
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE ŠPANĚLSKA | Šesté místo po podzimu vyměnil Roman Potočný před jarem za třinácté a upsal se Slovanu Liberec. Velkou roli v jeho přestupu z Teplice prý sehrál trenér Jindřich Trpišovský, se kterým se dobře zná. I o něm se rozpovídal v rozhovoru pro iSport TV.



"Je impulzivní, hodně chytrý. Myslím si, že tomu hodně rozumí," chválil Roman Potočný svého staronového kouče. Trenéra Slovanu zná už osm let a působil pod ním v mládežnických výběrech Sparty a Bohemians, tehdy ještě jako levý bek.

Útočník se kromě Trpišovského hodně těšil i na nového útočného kolegu Milana Baroše . "Sleduju ho na tréninku, určitě se je od něj co učit," řekl o bývalém útočníkovi, který s Liverpoolem vyhrál Ligu mistrů.

Zatímco se s novým týmem sehrává ve Španělsku a připravuje se na záchranu zatím nevydařené sezony, myšlenkami je u přítelkyně, která každým dnem přivede na svět potomka.

Video 360°: Fotbalisté Liberce se připravují na ligu ve Španělsku
Video se připravuje ...

"Termín máme 8. února, ale už před čtrnácti dny nám řekli, že to má být dřív, tak mám o ni trochu strach a pořád jí volám, jestli je v pořádku," říká pětadvacetiletý útočník, autor dvou podzimních branek.

Podívejte se na rozhovor s Romanem Potočným ze španělského soustředění

Potočný: Na tréninku pořád koukám na Baroše
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud