9. února 2017 • 04:40

Trpišovský nelituje, že zůstal v Liberci. Na vítr v sestavě si zvykl

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na podzim se jeho jméno hodně často spojovalo se Spartou, kouč Jindřich Trpišovský ale zůstal v Liberci a vůbec prý nelituje. Ani poté, co se mu z kádru ztrácela jedna opora za druhou. „Naštěstí v tom mám praxi,“ usmíval se v rozhovoru pro iSport TV po vítězství 3:1 v přípravě nad Pískem. Jeho mužstvo už prý má opět tvář.



„Samozřejmě trpíme tím, že obměna je velká, trošku si na sebe zvykáme za pochodu. Ale je to výrazně lepší než v lednu,“ hodnotí Jindřich Trpišovský končící přípravu. „Máme konkurenceschopné mužstvo, i když bych se nebránil ještě posílení na některých postech,“ dodává.

Trpišovský: Velké změny v kádru? Jsem zvyklý, trenéra to rozvíjí
Video se připravuje ...

„Jsme takoví čekatelé. Máme vytipované nebo čekáme na tři hráče, kteří by se nevešli do sestavy v předních klubech,“ upřesňuje taktiku Slovanu, který musel narychlo skládat velkou část týmu.

„Naštěstí v tom mám praxi. Je to jiný styl práce, ale zase na druhou stranu to trenéra rozvíjí. Je to i náročné pro hráče, kteří jsou z klubů zvyklí na něco jiného,“ říká Trpišovský, který je ale s posílením spokojený. „Jsou tu hráči, které jsme v rámci možností chtěli.“

Kouč Liberce ani s odstupem nelituje, že neklapl jeho odchod do Sparty. „Dvakrát jsem se rozhodl zůstat v Liberci, rozhodoval jsem se srdcem, mám to tu rád, rozhodně toho nelituju,“ tvrdí, i když ho na severu Čech čeká boj o záchranu.

Bosančić: Tenhle Liberec je lepší, než ze kterého jsem odcházel
Video se připravuje ...

Kouřil: V Jablonci jsem moc šancí nedostal, v Liberci se o ně porvu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud