27. února 2017 • 15:30

TOP momenty 18. kola: Sýkorova elegantní klička i zfaulovaný praporek

Autor: Daniel Ryl
Vstoupit do diskuse
0
  • Zápasy 18. kola ePojisteni.cz ligy nabídly několik zajímavých momentůZápasy 18. kola ePojisteni.cz ligy nabídly několik zajímavých momentůFOTO: Koláž iSport.cz

    Uplynulý víkend ePojisteni.cz ligy rozhodně nenudil! Kromě gólů a parádních situací se také spalovaly velké šance. Na prvoligových trávnících došlo ke komickým pádům a kromě toho i k nešťastným zraněním, při kterých šlo o život. Podívejte se na VIDEA těch nejzajímavějších momentů 18. kola.

  • Podaný měl na noze výhru, ale tutovku spálil

    Dukla - Karviná: Domácí pálí šance, v tutovce selhal Podaný
    Video se připravuje ...

    To byl zmar! Fotbalisté Dukly v sobotním domácím utkání s Karvinou pálili jednu šanci za druhou a jinak tomu nebylo ani v případě Jakuba Podaného. Domácí borec mohl v 25. minutě vstřelit vedoucí gól, když k němu na zadní tyči propadl centr Branislava Miloševiče, ale jeho osamocený parťák slibnou šanci trestuhodně zahodil.

  • Kone gól nevstřelil, přesto se stal hrdinou

    Bohemians - Slovácko: Děsivá srážka! Berkovcovi zapadl jazyk, zachránil ho Kone
    Video se připravuje ...

    Ve 32. minutě utkání Bohemians se Slováckem šel fotbal stranou. Na rohu velkého vápna do sebe totiž narazili Martin Berkovec a obránce Daniel Krch. Kromě vyražených zubů a otřesu mozku upadl domácí brankář do bezvědomí a okamžitě k němu přispěchal útočník Francis Kone. Africký střelec Slovácka mu uvolnil dýchací cesty a svou reakcí zachránil Berkovce před tím nejhorším. Brankář pražského celku se vzápětí probral a byl převezen do nemocnice. Druhý den už svému zachránci děkoval. „Až přijede do Prahy, pozvu ho na večeři a určitě na něm nebudu šetřit,“ vzkázal osmadvacetiletý brankář.

  • Šisler uklouzl po míči a sestřelil praporek

    Dukla - Karviná: Šisler uklouzl po míči a atakoval rohový praporek
    Video se připravuje ...

    Když se diváci na Julisce nedočkali ani jednoho gólu, pobavila je alespoň situace z konce zápasu. Karviná totiž v nastavení zahrávala velmi zajímavý přímý kop ze strany, jenže dlouhý přetažený centr pouze proletěl nad velkým vápnem a mířil k rohovému praporku. Tam se hnal za míčem Jan Šisler, a když už ho dostihl, podklouzl a následně trefil i praporek. Za komickou scénku si vysloužil potlesk tribun a jemu samotnému zřejmě nezbývalo nic jiného, než se svému neštěstí zasmát.

  • Čaroděj Sýkora našel padesátníka Škodu

    Příbram - Slavia: Sýkora se krásně uvolnil a Škoda jeho přihrávku poslal do brány. 1:0 pro Slavii
    Video se připravuje ...

    Koncert Slavie na hřišti Příbrami odstartovala parádní akce na trase Jan Sýkora - Milan Škoda . První jmenovaný totiž v 8. minutě odstartoval svůj famózní výkon, když dostal míč u postranní čáry a elegantní patičkou si obhodil Josefa Divíška. Jeho první centr byl ještě zablokován, ale Sýkora vzápětí využil druhého zaváhání příbramského obránce a po jeho špatném zpracování našel přízemním pasem Milana Škodu, který propálil Aleše Hrušku. Pro kanonýra Pražanů se jednalo o 50. gól v sešívaném dresu.

  • Byl Zlínu upřen regulérní gól?

    Zlín - Plzeň: Případ pro jestřábí oko! Diop hlavičkoval o břevno na zem, gól to není
    Video se připravuje ...

    Mohla to být klíčová situace zápasu a možná jeden z nejdůležitějších okamžiků jara. Ve 47. minutě utkání mezi Zlínem a Plzní hlavičkoval Dame Diop do břevna, od kterého se míč odrazil na brankovou čáru. Podle zkreslených záběrů televizních kamer se ovšem zdálo, že sudí gól neuznali správně. „Chyběl nám možná centimetr od gólu,“ litoval po utkání trenér ševců Bohumil Páník. Plzeňský univerzál Jan Kovařík gól nepadl, ale na téma videa řekl svůj názor. „Obecně by bylo dobré, aby v těchto sporných momentech rozhodovalo video,“ uznal.

  • Africký král přišel, viděl a vstřelil hattrick!

    Příbram - Slavia: Lupták podrazil Tecla a Ngadeu má z penalty hattrick! 7:1 pro Slavii
    Video se připravuje ...

    Návrat snů? V úvodu zápasu to tak rozhodně nevypadalo. Čerstvý mistr Afriky Michal Ngadeu Ngadjui začal v Příbrami pouze na lavičce a na hřiště se dostal až v 51. minutě. O čtyři minuty později už ale hlavičkou zakončil rohový kop Slavie, v 73. minutě přidal šestý gól a po šesti minutách završil z pokutového kopu první hattrick ve Slavii. I díky němu si slávisté odvezli drtivé vítězství 8:1.

    Příbram - Slavia: Mistr Afriky je při chuti! Ngadeu se trefil podruhé a je to 6:1
    Video se připravuje ...

    Příbram - Slavia: Ngadeu hlavičkoval po rohu a Slavia vede 4:0
    Video se připravuje ...
     

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud