4. března 2017 • 18:30

Čím nachytat rivala. Trumfy Limberský i Ngadeu, X faktor Bakoš

Autor: jav, jp
Vstoupit do diskuse
0
  • Michel Ngadeu a David Limberský patří k hráčům, kteří mohou být v nedělním šlágru mezi Slavií a Plzní rozdílovíMichel Ngadeu a David Limberský patří k hráčům, kteří mohou být v nedělním šlágru mezi Slavií a Plzní rozdílovíFOTO: Koláž iSport.cz

    V neděli odpoledne to vypukne. Slavia vyzve Viktorii Plzeň, půjde o souboj lídrů fotbalové ePojisteni.cz ligy. V důležitém souboji bude více než jindy rozhodovat to, jakou taktiku oba celky zvolí a jaké hráče vyšlou na trávník. Kým může překvapit domácí celek svého rivala, kdo je naopak schopný zazlobit v západočeském dresu?

  • SLAVIA - TRUMF: Michael Ngadeu

    Záložník Slavie Michael Ngadeu dal v Příbrami hattrickFoto Barbora Reichová (deník Sport)

    Kdyby nedal hattrick v Příbrami, byl by tu napsaný asi klasicky Milan Škoda, velký lídr „sešívaných“. Jenže po výkonu z minulého kola se ukázalo, že Ngadeu není jen důležitým držákem pro defenzivu, ale taky skvělým pomocníkem do útoku. Tlačí se do vápna soupeře, má dobré zakončení z prvního doteku. Pozor na něj!

  • SLAVIA - SLABINA: Michael Lüftner

    Obránce Michael Lüftner na pozápasové děkovačceFoto Dominik Bakeš (Sport)

    Vybrat někoho, to je v rozjeté sestavě Slavie trochu za trest… Zatím asi nejvíc nejistě působí zimní posila Michael Lüftner. I když má celkem dobrá soubojová čísla, proti dvěma nejslabším soupeřům v lize se párkrát dostal do úzkých. A Viktoria bude větší mazec. Potřeboval by rychlejší zpracování a jistější rozehrávku.

  • SLAVIA - X FAKTOR: Tribuna Sever

    Utkání s Jihlavou sledovalo více než 14 tisíc divákůFoto Dominik Bakeš (Sport)

    V české lize se snad nenajde kultovnější místo. Severní část ochozů v Edenu se vždycky, úplně vždycky zaplní, a je jedno, jestli přijede teď Viktoria, nebo předtím třetiligové Litoměřicko. Akustické kouzlo a nepřestávající řev od červených sedadel může být za a) ideální pohon pro domácí tým, ale za b) i do jisté míry svazující element.

  • PLZEŇ - TRUMF: David Limberský

    David Limberský v dresu PlzněFoto Dominik Bakeš (Sport)

    Mnohými už je odepisován, ale pozor! Limberský to v sobě pořád má. Když chce, dokáže na hřišti dominovat. Plnit si bez problémů defenzivní úkoly a zároveň podporovat útok. Zpravidla v duelech se Spartou prokázal, že v klíčových momentech dokáže svůj výkon zásadně pozvednout. Sýkora narazí na kalibr, se kterým se dosud nesetkal.

  • PLZEŇ - SLABINA: Michael Krmenčík

    Už nejsem spící střelec! Gólová oslava útočníka Plzně Michaela Krmenčíka.Foto Jaroslav Legner (Sport)

    Klidně se může zopakovat loňské jaro, kdy dvěma góly zadupal do země na Letné Spartu. Jenže v současném rozpoložení to není zrovna pravděpodobné. Plzni to v útoku pořádně drhne, na jaře dala jediný gól. Krmenčík se sice trefil proti Příbrami, ve Zlíně se ale vůbec neprosadil. Není to bombarďák typu Milana Škody.

  • PLZEŇ - X FAKTOR: Marek Bakoš

    Útočník Plzně Marek Bakoš v akciFoto Dominik Bakeš (Sport)

    Nenastoupí v základní sestavě, do hry by se ale mohl dostat z pozice náhradníka. A v důležitém utkání by mohl udělat zásadní rozdíl. Bakoš je válečník, zrozený pro ty nejtěžší bitvy. Má s nimi bohaté zkušenosti. Je urputný, nesmlouvaný. Souboje s ním soupeře bolí. Plzeň v něm má velký trumf.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud