18. března 2017 • 20:40

Vůch půjde na kobereček. Má zkraty na hřišti i v soukromí, řekl Trpišovský

Autor: pod, jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle přehnal. Záložník Liberce Egon Vůch se naštval, že ho trenér Jindřich Trpišovský vynechal z nominace pro zápas se Slavií a poslal do světa prostředníček se zlostným vzkazem. To se pochopitelně vedení Slovanu vůbec nelíbilo. S Vůchem bude celý incident řešit v pondělí sportovní ředitel Jan Nezmar. Reakci šestadvacetiletého hráče nechápal ani kouč Trpišovský.



„Když přijdeš na zápas a nemáš tam dres + ti nikdo k tomu nic neřekne, že nejsi v nominaci, je ubohost,“ napsal Vůch před zápasem se Slavií na svůj Instagram a přiložil fotku zdviženého prostředníčku s nápisem „Fuck-off“.

V sestavě skutečně nebyl, podle trenéra Trpišovského ale kvůli zranění. „Egon nebyl v nominaci, protože nemohl ze zdravotních důvodů absolvovat předzápasový trénink. Po třech minutách odešel z tréninku, tím pádem pro mě není připravený k zápasu. Ti zdraví hráči nominaci věděli a jeho se netýkala.“ vysvětlil.

Kontroverzní příspěvek záložníka Liberce Egona Vůcha na Instagramu
Kontroverzní příspěvek záložníka Liberce Egona Vůcha na Instagramu

Kouč Liberce každopádně dobře ví, že tohle nebyl Vůchův první prohřešek. „Jak má zkraty na hřišti, tak je má taky v soukromí. Rychleji něco činí, než přemýšlí, a tohle asi bude ten případ,“ dodal na adresu svého svěřence.

Jinak byl ale Trpišovský ve výborné náladě. Jeho Liberec totiž doslova vyválčil bod se silnou Slavií a jako první jí na jaře obral o body. „Bylo to se štěstím, ale hráči si o to svým heroickým výkonem řekli,“ chválil.

Zatímco fotbalisté Slovanu se tak mohou po víkendu těšit na pochvaly, Egon Vůch půjde na kobereček. I přesto, že svůj příspěvek po vlně reakcí smazal.

CELÝ SESTŘIH: Liberec - Slavia 1:1. Dúbravka se stal hrdinou
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud