29. března 2017 • 18:07

Brněnský Škoda jde do Norska. „Už jsem s tím nepočítal,“ přiznal útočník

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zbrojovka přichází o svého nejlepšího střelce. Útočníka Michala Škodu dnes čekají zdravotní testy v Norsku a poté podpis smlouvy s SK Lilleström. „Jde o tříměsíční hostování s opcí. Když uspěje, bude to pro něho zajímavé,“ uvedl pro iSport.cz hráčův agent Jiří Stejskal. „Už jsem s tím nepočítal,“ přiznal devětadvacetiletý Škoda, jenž okusí své první zahraniční angažmá.



V novém prostředí mu bude k ruce slovenský útočník Tomáš Malec, jehož si pamatuje ze Sigmy Olomouc. Oba jsou typově podobní, takže budou na hrotu konkurenty. Zároveň by však měli držet při sobě. „Snad mi pomůže s jazykem a nebudu tam úplně sám. To, že tam Malec je, byl jedním z faktorů, proč jsem tu nabídku vzal,“ prohlásil Škoda .

Interes z Lilleströmu, který skončil v minulém ročníku až na dvanáctém místě, přišel náhle. „Už jsem myslel, že je to všude zavřené,“ podotkl urostlý blonďák. „Norové se ozvali v pondělí, během dneška se to dořešilo. Byla to akce blesk, hodně na to spěchali,“ vylíčil agent. Norská liga se hraje systémem jaro-podzim, prvním kolem startuje o víkendu. Lilleström, jehož fotbalovému mužstvu se přezdívá „kanárci“, hraje v neděli proti Sandefjordu. „To ještě Michal nestihne,“ předpokládá jeho zástupce s tím, že další týden už by se mohl jeho klient objevit v základní sestavě.

Zlín - Brno: Gól! Škoda se opět trefil a snížil na 1:2
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud