30. března 2017 • 19:20

Mareček: Na Slavii to chceme zlomit. Rosického rady jsou k nezaplacení

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spartu čeká ve 22. kole ePojisteni.cz ligy prestižní derby se Slavií. Do zápasu vstoupí jako favorit sešívaný tým, právě to by ale mohlo nahrávat letenským. Aspoň to si myslí Lukáš Mareček s Alešem Čermákem, kteří v derby budou šéfovat záložní řadě. Do té už minimálně do konce sezony nezasáhne Tomáš Rosický, bývalý kapitán reprezentace ale stále pomáhá alespoň v kabině.



Sparťané by v Edenu rádi napravili podzimní derby, ve kterém na Letné prohráli 0:2. „Chceme v Edenu uspět. Nemáme teď úplně ideální období, a to chceme zlomit,“ řekl záložník Lukáš Mareček . Na body myslí i jeho spoluhráč Aleš Čermák. „Slavia má vynikající formu, ale myslím si, že tenhle jedinečný zápas všechny tyhle věci smázne. Může nám i pomoci, že nejsme v roli favorita,“ myslí si.

Spartu netrápí jen situace na hřišti, ale i v hledišti. Fanoušci, kterým se nelíbí angažování Petra Rady na post hlavního trenéra, dokonce při bezbrankové remíze se Zlínem požadovali výměnu klubového vedení. Mareček jejich nespokojenost chápe.

Mareček: Atmosféra před derby není ideální, musíme to zlomit
Video se připravuje ...

„Fanoušci se samozřejmě zlobí oprávněně, předvedená hra ani výsledky nejsou úplně ideální v poslední době. Ale nesmíme si to připouštět a při zápase to vnímat. Když se nám to v neděli se Slavií podaří zlomit, lidi se zase chytnou a budou zase naším dvanáctým hráčem,“ věří v obrat k lepšímu.

Letenskému klubu už v této sezoně nepomůže bývalý kapitán národního týmu Tomáš Rosický , který po zranění Achillovy šlachy podstoupil operaci. „Doufám, že ten zákrok dopadl dobře a noha se mu bude dobře hojit. Snad se co nejrychleji vrátí a pomůže nám na hřišti,“ říká Mareček. „Zatím se nám snaží pomoct alespoň v kabině. Jeho rady jsou samozřejmě k nezaplacení,“ dodává.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud