16. dubna 2017 • 12:30

Krvavá srážka s Pulkrabem! To chceš, vzkázal Rosa a ukázal zničený nos

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Netrvalo to dlouho a v Jihlavě při zápase se Spartou (1:0) tekla krev. Narazil totiž kámen na kámen. Ve vzduchu se v 9. minutě střetly hlavy domácího obránce Antonína Rosy a útočníka Matěje Pulkraba ze Sparty. Prvně jmenovaný musel střídat, Pulkrab vydržel na hřišti až do konce prvního poločasu.



Nebylo se co divit, že Rosa musel opustit hřiště. Ze země se sbíral skoro dvě minuty, nakonec odkráčel po svých, ale cestou si držel krvavou hlavu v rukou. „Má zlomený nos a prokousnutý jazyk,“ zněla první diagnóza lékařů.

Druhý den ráno se hráč, který na podzim zaujal gestem fair play, když přiznal proti Zlínu teč a sudí tak proti jeho týmu uznali gól, pochlubil, jak se jeho nos „vybarvil“. Pořádně natekl a stále ho zdobil krvavý šrám, nyní už sešitý lékaři. „To chceš. Díky všem za přání!“ vzkázal Rosa pobaveně u fotografie.

Jihlava - Sparta: Krvavá srážka Rosy a Pulkraba, domácí obránce musel z hřiště
Video se připravuje ...

Pulkrabovi ovázali hlavu obvazem, s nímž pak běhal po trávníku. „Byl to dlouhý balon, hlavičkovou souboj. Já byl pod ním, bohužel jsem Rosu trefil, ale to se stává,“ popsal situaci ze svého pohledu.

I sparťanský talent má na podobné bolestivé momenty smůlu. Na jaře se už zranil podobně bolestivě v domácí odvetě Evropské ligy proti Rostovu. Po něm mu hrozivě nateklo oko. „Fotbal je pro slečinky,“ napsal tehdy na sociální síť. (Více čtěte ZDE>>>)

Jak je vidět, ligoví tvrďáci umí brát podobné situace s nadhledem.

Antonín Rosa z Jihlavy se pochlubil následky tvrdého střetu s Matějem Pulkrabem
Antonín Rosa z Jihlavy se pochlubil následky tvrdého střetu s Matějem Pulkrabem

CELÝ SESTŘIH: Jihlava - Sparta 1:0. Vysočina porazila Letenské poprvé v historii ligy
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud