15. května 2017 • 15:41

Dukla si pojistila Hynka. Chci dokončit přestavbu kádru, říká kouč

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenérem fotbalistů Dukly zůstane Jaroslav Hynek. S pražským klubem podepsal dvouletou smlouvu s opcí na další rok, původní kontrakt by mu vypršel po této sezoně. Jednačtyřicetiletý Hynek v Dukle dříve působil u mládeže, A-tým převzal loni v září po odchodu trenéra Jaroslava Šilhavého do Slavie. Nastoupil jako dočasný kouč, poté byl ve funkci potvrzen. Smlouvy prodloužili také asistenti Pavel Drsek, Tomáš Obermajer a Lukáš Stránský.



"Do teď jsme naplnili všechny změny, které byly avizované při našem podzimním vstupu. Jsme rádi, že to vedení klubu vyhodnotilo nabídkou smluv na další období pro celý realizační tým," uvedl Hynek na webu Dukly.

"Chceme zdárně dokončit přestavbu kádru, stabilizovat ho a současně pracovat na stabilizaci herního projevu, jeho variabilitě a efektivitě. Bereme to jako základní cíl, bez kterého nelze jít kvalitně dál. Pracovitost týmu je na vzestupu. Věříme, že se nám bude postupně dařit plnění těchto úkolů, a s tím budeme stanovovat cíle na umístění," dodal.

Dukle dvě kola před koncem ligové sezony patří s 34 body osmé místo v tabulce. Naposledy tým z Julisky v sobotu remizoval 2:2 na hřišti vedoucí Slavie.

Obránce Jan Šimůnek v utkání proti Slavii
Obránce Jan Šimůnek v utkání proti Slavii

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud