28. května 2017 • 04:59

NEJ hlášky o titulu Slavie: Hušbauer si ho užil víc než ve Spartě

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
  • Slávisté odjely ze Strahova mistrovským autobusemSlávisté odjely ze Strahova mistrovským autobusemFOTO: Jaroslav Legner / Sport

    Poslední zápas sezony, výhra 4:0, která znamenala mistrovský titul. O dobrou náladu bylo po sobotním duelu s Brnem ve slávistickém táboře postaráno. Na pozápasové tiskové konferenci tak padaly zajímavé hlášky. Záložník Josef Hušbauer například naznačil, že titul se Slavií byl hezčí než ten se Spartou. Jiří Bílek zase vtipně okomentoval oslavy ve Žlutých lázních, když prohlásil, že Jaroslav Tvrdík by mohl zajistit i příjezd Karla Gotta. Nejzajímavější hlášky slávistů si přečtěte v článku.

  • Obránce Jiří Bílek

    Slavia je mistr! Takhle na Strahově převzala pohár pro ligového šampiona
    Video se připravuje ...

    „Předpokládám, že nás tam bude čekat nějaké překvapení. Jak znám pana Tvrdíka, tak třeba přijede i Karel Gott,“ rozesmál všechny novináře kapitán Jiří Bílek při reakci na dotaz, jak budou vypadat oslavy ve Žlutých lázních.

  • Útočník Milan Škoda

    Škoda po titulu Slavie: bojoval o záchranu, teď vyhlíží Ligu mistrů
    Video se připravuje ...

    „Jsem šťastný, že v minulých měsících nevyšel můj přestup do zahraničí a můžu teď s klukama slavit." Kanonýr Milan Škoda o tom, že setrvání ve Slavii byla správná volba.

  • Záložník Josef Hušbauer

    Hušbauer: Se Spartou jsme neslavili titul na hřišti. Nebyl to pocit jako tady
    Video se připravuje ...

    „Titul se Spartou jsme slavili už tři kola před koncem, ještě ne na hřišti, takže to bylo jak doma. Když to slavíte po posledním kole na domácím hřišti s fanoušky, je to hezčí a jsou při tom větší emoce.“ Záložník Josef Hušbauer o tom, jestli řadí výš titul se Spartou, či se Slavií.

  • Trenér Jaroslav Šilhavý

    Šilhavý: V titul jsem začal věřit po zápase s Plzní
    Video se připravuje ...

    „Můj přestup do Slavie byl velmi rychlý. Tehdy se mě pan Tvrdík ptal, jestli se z toho nepo… a ustojím očekávání. Řekl jsem mu, že už jsem nějaký pátek něco zažil, ale v té chvíli jsem tomu fakt nevěřil.“ Slávistický kouč Jaroslav Šilhavý o tom, zda si dokázal představit při příchodu do Slavie, že s ní hned vyhraje titul.

    Fotbalisté Slavie jsou mistry pro ročník 2016/17
    Fotbalisté Slavie jsou mistry pro ročník 2016/17

  • Záložník Jaromír Zmrhal

    Slavia - Brno: Kombinaci Zmrhala s Ngadeuem zakončil gólově Tecl – Slavia vede 3:0
    Video se připravuje ...

    „Jsem rád, že je to všechno za námi. I když ono to, co se tehdy stalo po utkání v Ostravě a teď tady, je dost podobný. Taky nás polili pivem. Je to stejný a je jedno, jestli hrajete o první místo, nebo ne." řekl záložník Jaromír Zmrhal a porovnával sezonu 2013/14, kdy se Slavia zachraňovala v posledním kole v Ostravě s právě skončeným ročníkem, kdy červenobílí slaví titul.

  • Záložník Josef Hušbauer

    Slavia - Brno: Zmrhalův centr poslal za Veselého záda Tecl, Slavia vede 2:0
    Video se připravuje ...

    „Mně se to moc líbilo. I když jsme nebyli v Edenu, tak fanoušci vytvořili výbornou atmosféru. A je taky hezký, že když dáme gól, tak můžeme běžet o něco dál za těma fanouškama,“ uvedl Josef Hušbauer na otázku, jak se mu na Strahově hrálo, a nezapomněl připomenout atletickou dráhu, která je na stadionu Evžena Rošického kolem hrací plochy.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud