28. května 2017 • 08:10

Slávistická jízda po Praze! Deli bavil dav v češtině, pak šli mistři do klubu

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po osmi letech ligový titul? To se musí řádně oslavit! Fotbalisté Slavie a jejich fanoušci to názorně ukázali. První oslavy propukly už na Strahově po výhře nad Brnem, ale tím to zdaleka neskončilo. Tým nasedl do červenobílého autobusu a vyrazil za fanoušky do Žlutých lázní. Tam jich čekalo stovky. Hráči, realizační tým i vedení přijeli kolem 21:30. Velká show mohla začít a pokračovala až do hluboké noci...



Ve Žlutých lázních byly stovky slávistů, pivo teklo proudem, stánkaři nestíhali. „Od desíti hodin od rána jsme se nezastavili,“ bědovala jedna z čišnic. Nic naplat, ligový titul se neslaví každý den.

Už před devátou hodinou večer mohli fanoušci sledovat na velkoplošné obrazovce přejezd hráčů a realizačního týmu speciálním autobusem ze Strahova právě do místa oslav. A když konečně dorazili, začal hukot.

„Mistři, mistři,“ znělo celým areálem. Jako první si vzal slovo trenér a jeden z hlavních hrdinů Jaroslav Šilhavý. „Díky moc! Jsme moc rádi, že tady můžeme být s vámi. A budeme slavit až do rána,“ ubezpečil nadšené fanoušky.

Pak přišli na řadu oslavy jednotlivých hráčů. „Milan Škoda gól, Milan Škoda gól, Milan Škoda to je šampión,“ zpívalo se. „Mešanovič, nanananana,“ následovalo. „Jirka Pavlenka, Jirka Pavlenka,“ nezapomnělo se ani na brankáře.

To už si vzal ale hlavní slovo stoper Simon Deli. A k překvapení všech to byl právě on, kdo rozjel tradiční slávistickou děkovačku. I s jasným přízvukem ji zvládl skvěle. Deli ale bavil i jinak. Když si něco špital s Ngadeuem ve francouzštině, moderátor se ho zeptal, co si říkají. „Nic, pi*o, vole,“ zahlásil slávistický stoper a pobavil všechny.

Deli vedl děkovačku ve Žlutých lázních
Video se připravuje ...

Svého pokřiku se dočkal také Josef Hušbauer, který do Slavie přišel ze Sparty. Fanoušci mu nijak nevyčítali předchozí angažmá a naopak byli rádi, že teď slaví titul v těch podle nich správných barvách. „Pepa Hušbauer,“ neslo se Žlutými lázněmi.

A tak to šlo dál. Až přišel čas 21:53. To se spustil obří ohňostroj. Ten symbolicky oslavy ve Žlutých lázních zakončil. Přišel totiž noční klid. Fanoušci, hráči i další členové Slavie ale teprve začínali. „Tohle bude dlouhá noc,“ shodovali se všichni. Zaslouženě.

Vzali pohár, sedli do aut a vyrazili do klubu Rodeo v centru Prahy. Tam zábava pokračovala dál. Sobotní noc prostě patřila Slavii!

Oslavy mistrů pokračovaly v klubu: Doutníky a šampaňské pro Slavii!
Video se připravuje ...

Stanislav Tecl přijíždí na mistrovské oslavy, ke kterým pomohly i jeho dva góly proti Brnu
Stanislav Tecl přijíždí na mistrovské oslavy, ke kterým pomohly i jeho dva góly proti Brnu

Šilhavý pod vodopádem! Hráči Slavie ho zlili na tiskové konferenci
Video se připravuje ...

Pavlenku obírali fanoušci: Nechte mi aspoň něco, domů půjdu nahý
Video se připravuje ...

Hušbauer: Se Spartou jsme neslavili titul na hřišti. Nebyl to pocit jako tady
Video se připravuje ...

Trenér Slavie Šilhavý: V titul jsem začal věřit po zápase s Plzní
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud